Super Moderator jawkers Napisano 18 Stycznia 2009 Super Moderator Share Napisano 18 Stycznia 2009 Witam. Jeśienią trafił do nas quad Yamaha Grizzly 700 FI. Pomyślałem, że może ktoś kiedyś będzie bydował podobny, to może zdjęcia się mu przydadzą. Wybaczcie jakość zdjęć, ale wtedy miałem przy sobie tylko telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 (edytowane) Na myjnie xD Jaka moc??? Edytowane 18 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Stycznia 2009 Witam. Moc tego quada to 36kW, to jakieś ok 49-49KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Jeden z lepszych quadów na jakich dane mi było jeździć A fotki nie są znowu takie tragiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Ja tez miałem okazje jeździć na takiej yamaszce. Tylko nie wiem czy wogle jakaś firma robi taki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Bardzo toto ucieka spod nóg? Bo ja jeździłem 150 ccm to myślałem, że się z****m ze strachu jak pierwszy raz siadłem i gaz na max wcisnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi