Kiub Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Witam! Przedstawiam mój drugi model jaki ostatnio wykonałem. Model jest wykonany prosto z pudła, jedyne co wymieniłem to liny, które są produkcji własnej(co zresztą widać )Te z pudła nie nadawały się na nic, po pomalowaniu ich podkładem zrobiły się takie włochate. Totalna masakra to gąski jakie do modelu dorzuca trumpek dlatego one wyszły jak wyszły. Dodam że to pierwszy model jaki kleiłem nitro. Oglądajcie i piszcie co sądzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Haha! Ale wysyp PT-76 na Modelworku ostatnio Witaj w klubie, hehehe. Model bardzo fajny - efektownie pobrudzony Jest dobrze, a mogłoby być jeszcze lepiej, gdybyś te plamy po oleju na płycie silnika zrobił ciut subtelniejsze. Ogólnie dobra robota i tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Model miodzio Kurczę... najbardziej podobają mi się rozjaśnienia... nie wiem dlaczego:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Dobry jest! Przyciemnił bym troszkę tylko łopatę i kilof. Ale może to tak na zdjęciach tylko widać. Ładnie Ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Model bardzo ładny ale ten kolorek coś nie taki. Chyba że to tak na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 A ja bym prosił o poprawienie lufy DSzK bo jest chyba nie nawiercona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Gratuluję ukończenia modelu. Ale mimo dobrego wrażenia, kilka drobiazgów psuje efekt swą sztucznością: -srebrne narzędzia -czysta górna część pojazdu -plamy po oleju(?) mało subtelne -mało zróżnicowany kolor pigmentu - tylko suchy piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi