stroju Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Witam Dziś prezentuje model który powstał w tym samym czasie co pokazany wczoraj Land Rover i podobnie jest przeróbką starego nie udanego modelu. Właściwie to nie jest jeszcze gotowy, brakuje mu kierownicy, jakiś normalnych pasków mocujących siatki maskujące i drobnych poprawek ale jak nie zrobiłem tego przez ostatnie pół roku to i pewnie nie prędko to tego wrócę... Do rzeczy: Do modelu dodałem skrzynie na amunicję z żywicy, plandekę z chusteczki, siatki z gazy. Właściwe był to model robiony dla zabicia czasu więc się do niego specjalnie nie przykładałem, poza tym testowałem na nim pigmenty w dużych ilościach (co z resztą widać). Malowanie podpatrzyłem na jakimś forum (szczególnie te wielkanocne motywy na pace ). (Kolory na zdjęciach podrasowałem trochę na kompie bo lampa trochę przekłamała kolory, teraz są bardziej zbliżone do realnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Właściwie to nie jest zły, tylko chyba nie oszlifowałeś kół ze śladów łączenia form. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilar_80 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Model świetnie się prezentuje, niezła robota. Właściwie to nie jest zły, tylko chyba nie oszlifowałeś kół ze śladów łączenia form. W tym zestawie są gumowe opony, więc ciężko cokolwiek szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 W tym zestawie są gumowe opony, więc ciężko cokolwiek szlifować. Ale jest na to sposób wałkowany na prawie każdym forum. Co to jest to białe na pace ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 [...]więc ciężko cokolwiek szlifować. A tam gadasz dziwne rzeczy... Stroju modelki przyzwoity, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Stroju modelik pierwsza klasa !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Mi też się model podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Bardzo fajnie wyszedł Ci ten Opel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Fajny ,szczególnie te kamo mi się podoba.Model prezentuje niezły poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Trójkąt powinien być w pozycji położonej, gdyż z tego co widzę, to Opel niczego nie holuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi