Nexus Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Korzystając z przytrafiającej się okazji spotkania zorganizowanego na terenie muzeum, "ustrzeliłem" parę co ciekawszych obiektów. Biorąc pod uwagę, że miałem tylko 1 godzinę, to chyba nie jest źle. Zdjęcia Viggena i Drakena wstawię do wątków w dziale lotniczym. Więcej informacji o muzeum można znaleźć pod adresem http://www.volvomuseum.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Miodzio Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Piękne maszyny i fotki P.S. czemu tak mało fotek trucków Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Bo trucki były na końcu trasy zwiedzania, a ja chciałem jeszcze wrócić do samolotów Ale spokojnie... mam tam wstęp wolny, więc następnym razem pstryknę jeszcze fotki... aczkolwiek ciężarówek nie było tam za wiele ze względu na powierzchnię jaką by zajmowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Nie no tam stoi parę ciężarówek I żeby pokryć moje słowa faktem odsyłam : http://www.forum.pkmc.eu/viewtopic.php?t=547 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Nexus należy ci się albo i dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Parę stoi, ale osobówek jest tam krocie. Nie wszystkie obfociłem. tornado, będziesz miał niejedną okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 No umnie w garażu też stoi taki podobny samochodzik do tych ale innej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi