krysti2004 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Przedstawiam moje "arcydzieło". To mój drugi model w krótkiej historii (pierwszym był lotniskowiec "U.S.S. Ronald Reagan") - jest na forum. Teraz przyjdzie chyba czas na jakiś pojazd. Pozdrawiam forumowiczów. KD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 No fajny, fajny. F-15 - moja ulubiona maszyna. Oby tak dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Podoba mi się, żeby na moim tak siadły kalki...Jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 to jest 1/48 jest teraz na wyprzedarzy w "Modelzone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Moje modele tak nie wyglądają a to dopiero Twój drugi..... eh no nie powiem, podłamałem się ;) Czekam na kolejnego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Piękny F -15. Świetnie zrobiony, kalki świetnie siedzą. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 No ładny model .Takie pytanie-jakiej firmy farba,akryl czy olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysti2004 Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 Farby olejne Revell. Malowanie pędzelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Farby olejne Revell. Malowanie pędzelkiem. Pędzelek Na tak duzej powierzchni położyc farbę tak równo to jest sztuka. Byłem pewien na 100% że aero było w uzyciu. Pędzel wiecznie żywy A nie masz ochoty go trochę zmatowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysti2004 Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 To jest dopiero mój drugi model i boję się, że mogę trochę przekombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Wcale nie wiedać tego, ze pędzelkiem nalowany - pełen szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 A czemu on taki czysty i ładny rozumiem, że dopiero co z fabryki wyjechał. Pędzelek, bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 W jaki sposób farbe rozcieńczałeś ?? i Jakimi pedzlami malowałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Piękny orzełęk Ci wyszedł Uznanie za pędzelek duże ! gdybyś jednak zdecydował sie go trochę pobrudzić mogłby zyskać na wyglądzie ale to tylko moje zdanie, może jesteś zwolennikiem czystych maszyn. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STIG Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Nie no mucha nie siada !!! Aż się prosi o zapuszczenie linii podziału blach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysti2004 Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2009 Faktycznie, mój "orzełek" dopiero wyjechał z fabryki. Myślę, że z czasem, po odbyciu paru lotów, nabierze trochę śladów eksploatacji. Co do farb - nie były rozcieńczane. Nazwy pędzla nie znam, po prostu pani w modelarskim powiedziała, że bedzie dobry (taki za 5,50 PLN). Na kadłub nałożyłem 2-3 wartwy farby uważając, zeby nie było jej zbyt dużo. A tak poza tym - dzięki za wszystkie komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Ale płaskim czy okragłym ? Troche dziwne że nie rozcieńczałes farb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekpilawa Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 model wypaśony i jeszcze w dodatku pędzlem szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysti2004 Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 Pędzelek okrągły. Przy pierwszym modelu też nie rozcieńczałem farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi