krysti2004 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Przedstawiam moje "arcydzieło". To mój drugi model w krótkiej historii (pierwszym był lotniskowiec "U.S.S. Ronald Reagan") - jest na forum. Teraz przyjdzie chyba czas na jakiś pojazd. Pozdrawiam forumowiczów. KD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 No fajny, fajny. F-15 - moja ulubiona maszyna. Oby tak dalej. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Podoba mi się, żeby na moim tak siadły kalki...Jaka to skala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbiegu Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 to jest 1/48 jest teraz na wyprzedarzy w "Modelzone" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Moje modele tak nie wyglądają a to dopiero Twój drugi..... eh no nie powiem, podłamałem się ;) Czekam na kolejnego!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Piękny F -15. Świetnie zrobiony, kalki świetnie siedzą. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 No ładny model .Takie pytanie-jakiej firmy farba,akryl czy olej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krysti2004 Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 Farby olejne Revell. Malowanie pędzelkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Farby olejne Revell. Malowanie pędzelkiem. Pędzelek Na tak duzej powierzchni położyc farbę tak równo to jest sztuka. Byłem pewien na 100% że aero było w uzyciu. Pędzel wiecznie żywy A nie masz ochoty go trochę zmatowić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krysti2004 Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 To jest dopiero mój drugi model i boję się, że mogę trochę przekombinować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Wcale nie wiedać tego, ze pędzelkiem nalowany - pełen szacuneczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin_C Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 A czemu on taki czysty i ładny rozumiem, że dopiero co z fabryki wyjechał. Pędzelek, bardzo ładnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek14 Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 W jaki sposób farbe rozcieńczałeś ?? i Jakimi pedzlami malowałeś ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrgie Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Piękny orzełęk Ci wyszedł Uznanie za pędzelek duże ! gdybyś jednak zdecydował sie go trochę pobrudzić mogłby zyskać na wyglądzie ale to tylko moje zdanie, może jesteś zwolennikiem czystych maszyn. Pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIG Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Nie no mucha nie siada !!! Aż się prosi o zapuszczenie linii podziału blach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krysti2004 Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Faktycznie, mój "orzełek" dopiero wyjechał z fabryki. Myślę, że z czasem, po odbyciu paru lotów, nabierze trochę śladów eksploatacji. Co do farb - nie były rozcieńczane. Nazwy pędzla nie znam, po prostu pani w modelarskim powiedziała, że bedzie dobry (taki za 5,50 PLN). Na kadłub nałożyłem 2-3 wartwy farby uważając, zeby nie było jej zbyt dużo. A tak poza tym - dzięki za wszystkie komentarze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek14 Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Ale płaskim czy okragłym ? Troche dziwne że nie rozcieńczałes farb . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekpilawa Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 model wypaśony i jeszcze w dodatku pędzlem szacunek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krysti2004 Posted January 31, 2009 Author Share Posted January 31, 2009 Pędzelek okrągły. Przy pierwszym modelu też nie rozcieńczałem farb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts