artoor_k Napisano 5 Marca 2013 Autor Share Napisano 5 Marca 2013 Pomalutku ku końcowi... Tak było niedawno: To Bytom: Wczoraj sprzęgło diabli wzięli. Kupiłem dziś nowe i wszystko działa jak trzeba. W tym tygodniu fotki z wodowania i galeria końcowa. Zajęło to prawie cztery lata, czas kończyć. I fotka z dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Cztery lata - kawał czasu. Ale efekt jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 6 Marca 2013 Autor Share Napisano 6 Marca 2013 Cztery lata - kawał czasu. Ale efekt jest. Są tacy co robią modele dłużej. Czy byłby lepszy gdybym posiedział nad nim jeszcze trochę? Nie wiem , na pewno zmieniłyby się zapatrywania i kilka rzeczy usiłowałbym poprawić/przestawić/wyrzucić/dodać. Niestety (a może -stety) zmiany ograniczę do minimum ale to za czas jakiś. Na razie chcę nim popływać i się pocieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milos Varak Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Robi wrażenie. Pamiętam go z Krakowa, jak był jeszcze w stanie pół surowym . To teraz poproszę o zmodernizowaną Błyskawicę . Został doceniony w Bytomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 8 Marca 2013 Autor Share Napisano 8 Marca 2013 Robi wrażenie. Pamiętam go z Krakowa, jak był jeszcze w stanie pół surowym .To teraz poproszę o zmodernizowaną Błyskawicę . Został doceniony w Bytomiu? Zwracał uwagę dzieci Kilku modelarzy kręciło z niesmakiem głowami, nic więcej A co do Błyskawicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milos Varak Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Zwracał uwagę dzieci Kilku modelarzy kręciło z niesmakiem głowami, nic więcej A co do Błyskawicy: Jak się domyślam, dlatego że "sprofanowałeś" model TAKIEGO okrętu jakim był Yamato . Mam nadzieję zobaczyć go na żywo w Kraku. Aż chciałoby się zobaczyć, jak wali salwę burtową z głównej artylerii . A Błyskawica już teraz wygląda zacnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 8 Marca 2013 Autor Share Napisano 8 Marca 2013 Oczywiście ,będzie stał na stole klubowym. Artyleria...no może za czas jakiś będzie się obracać. Jedno serwo powinno wystarczyć. Salwy burtowej nie da lecz znacząco odprowadzi ruchem dział mijany rower wodny na zalewie Ostatnio coraz częściej myślę nad prawdziwym Yamato z firmy Nichimo w skali 1:200 lecz jeszcze się wstrzymuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Cześć! No i KONIEC! Trwało to cholernie długo lecz jeśli jutjub i photobucket będą współpracowały to dziś będzie galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi