PrzemoL Napisano 26 Września 2006 Share Napisano 26 Września 2006 kolejny mój rozpoczęty model, z małą róznicą: ten mam zamiar skończyć i to jak najszybciej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 26 Września 2006 Share Napisano 26 Września 2006 Ze spalony to widac juz teraz ale powiedz co to za maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 26 Września 2006 Share Napisano 26 Września 2006 Pytanie -czy to jest model Mig-a?pozatym wygląda jak na razie super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 26 Września 2006 Share Napisano 26 Września 2006 Mnie się podoba. Możesz napisać coś o tym jak go "paliłeś"? Ja też teraz robie coś nadaplonego, a co to ciiii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 27 Września 2006 Autor Share Napisano 27 Września 2006 Tak, to model MIG'a, co to za marka to nie wiem, opisany jest jako współczesny spalony samochód. Co do palenia to sposób chyba tradycyjny: czarny podkład trochę cieniowania brązami, czerwieniami i na to suche pastele w tych samych kolorach + pomarańczowy i żółty. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Września 2006 Share Napisano 27 Września 2006 Model będzie elementem dioramy bo to raczej cywil a nie wojskowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 2 Października 2006 Autor Share Napisano 2 Października 2006 model raczej po skończeniu zostanie walnięty do swojego pudełka i wyląduje na szafie, na dioramki niestety nie mieć miejsca, a miałbym do niego fajny komplet (big foot + black hawk). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 model raczej po skończeniu zostanie walnięty do swojego pudełka i wyląduje na szafie No nie, z takim ładnym modelem to tak nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi