jager27 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Witam. Od poniedziałku zaczynają mi się ferie i czas wziąć się do roboty. Miał być IS-2, ale został wykupiony więc zdecydowałem się na ten piękny niszczyciel czołgów. Ma dużo blaszek i lubiane przeze mnie gąsienice Magic Track. Zdecyduje się chyba na malowanie z serduszkiem ponieważ walczył on w Polsce w roku 1944. Jak ktoś ma gazetę Militaria XX wieku (stary numer z KW-2) to znajdzie w niej zdjęcie Nashorna z walk o Lublin i bardzo proszę o zamieszczenie go w tym temacie (zeskanowanie albo zrobienie zdjęcia). Oto zestaw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Witam. Od poniedziałku zaczynają mi się ferie... A mi się od poniedziałku kończą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SenioR66 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Witam. Podobnego drania wykonuje tej firmy 6165 Będę bacznie obserwował. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Mi też się kończą ferie, na szczęście zostały tylko 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Mi też się kończą Model bardzo fajny. Sklejałem go 1,5 roku temu. Ma mnóstwo dodatków i malowań. Oprócz tego świetnie się skleja. Będę kibicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 no to zobaczymy, komu wyjdzie lepiej ja mam ten sam produkt, tej samej firmy, to samo malowanie tylko że skala 72 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SenioR66 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 skala 72 Przecież robisz w skali 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Przecież robisz w skali 1/35 ja robię 1/72 viewtopic.php?p=184929#184929 kolega jager27 robi w 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SenioR66 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 A sorki za błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 W końcu ktoś się zdecydował na zrobienie tego modelu w 1/35. Będę kibicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Prawdopodobnie to te zdjęcia , bo innych w tym numerze nie ma . Powodzenia w budowie . Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Ej ile ten model kosztował ? Mam ochotę zboczyć ze ścieżki współcześniaków i to wygląda całkiem dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 wygląda całkiem dobrze Bo to jeden z najfajnieszych niszczycieli 2 WŚ. Cena taka jak innych Dragonowskich "trzypiątek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 Ej ile ten model kosztował ? Mnie kosztowałby bez rabatu 115 zł. Prawdopodobnie to te zdjęcia , bo innych w tym numerze nie ma . Wielkie dzięki, ale chyba jeszcze jest jedno takie co stoi koło ul. świętoduskiej. Jak będzie to wklej a jak nie ma to trudno i jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Mnie kosztowałby bez rabatu 115 zł. Czyli mnie z rabatem w APM jakąś stówę wyniesie, poczekam jak Ci wyjdzie i pomyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 Czyli mnie z rabatem w APM Ja też kupuję tylko w APM i zapłaciłem za niego 103 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SenioR66 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Tu masz fotke z serduszkiem. niewiem czy o to chodziło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Chodzi o ten model. Dzięki. Jakby ktoś miał więcej fotek tego wozu to proszę o zamieszczenie ich w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 oj chyba ktoś nie uwzględnił wagi pojazdu zanim wjechał na most fajna fota i fajny motyw na dioramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 ciekawe co sawiety zrobiły z tymi Nashornami z Lublina. Pewnie jak zwykle przetopili na widelce dla rekrutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Witam. Oto efekty mojej dwudniowej pracy nad nosorożcem (ewentualnie szerszeniem, jak kto woli ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 No, mniej więcej tyle co ja masz zrobione Nie miałeś problemów ze spasowaniem kół napinających i napędowych z gąskami? U mnie to tak kolorowo nie wygląda :/ I jeszcze - były problemy z tylną częścią nadbudówki? Chodzi mi o tą część, która robi za podłogę i tą, na której potem wiszą dodatkowe kółka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Ciemność widzę... :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Ty kleisz w noktowizorze czy jak Nawet nikłego światła lampki nie widać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 jager27 Te gąski na kołach napinających jakies niemrawe te zwisy mają popraw to moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi