Szakal85 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Jeśli chcesz używać materiału do wykładania wnętrza modelu, wybieraj taki który po cięciu się nie strzępi. Są takie materiały, wtedy nie będzie potrzeby obrabiania brzegów. Jeśli chcesz zrobić jakąś zasłonkę proponował bym na bocznych szybach. Falbanka nad przednią szybą może sprawić Ci dużo kłopotów. Nie będę podejmował tematu czy to wiocha czy nie. Każdy ma w swoim trucku tak jak chce i jak lubi. Jedni jeżdżą takim jaki wyjechał z fabryki a inni robią w środku domek z firankami i zasłonkami. Powodzenia przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Ja isę właśnie tak prejechałem Do tego tylki DOT 3 ja zastosowołem DOT 4 bo miałęm pod ręką i... w całości ze słoiczka części nie wyciągłem poprostu się skruczyły.' Widzisz, a ja jakoś stosuje Dot 4 i nie mam żadnych problemów z plastikiem. Może za długo trzymasz czy coś w tym rodzaju. Sory za OT. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 no kupil bym dot 3 ale u nas na stacjii nie ma a jaki jeszcze plyn by mugl zastosować zamiast dot 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 A byłeś w sklepie motoryzacyjnym. A oprócz dota możesz użyć kreta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 a to fotele po pomalowaniu farbą revella numer 36 mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackon Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 A kokpit jest pomalowany narazie podkladem (bo wiać fąfle, w poprzenim poście ze zdjęciami ich nie ma) Bo jezeli tak to ten napis scania to tylko przyłożony i odchodzi w poprzenim poście ze zdjęciami nie odchodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Fotele wyglądają o niebo lepiej tylko jeszcze popracuj nad deską i zdejmij ten napisy scania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Fotele wyglądają o niebo lepiej tylko jeszcze popracuj nad deską i zdejmij ten napisy scania I do tego domaluj od spodu kierownice ,najlepiej to ją odklej i dokładnie pomaluj Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Na pewno już lepiej wygląda to, ale : 1. Papierkiem przelecieć całą deskę (Dużo fafrocli itp). 2. Wywalić ten napis Scania (Bo sam już schodzi). 3. I ta kierownica, tak jak Bodzio napisał. A dalej zobaczymy, co pokażesz. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi