Robertas Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Ładny Ale oszklenie pancerne mimo wszystko... Chińczycy szaleją. Mają chyba gdzieś ryzyko inwestycyjne Zatem trzeba mieć nadzieję że pojawi się Mi-2 podobny do siebie samego i Mi-14... i... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diego Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 A tu kilka alternatywnych malowan, w tym polskie : http://www.aircraftresourcecenter.com/ISL/Hi-Decal_Line/1.72/72021-72030/72026_MI-4/HD72026.htm Pozdrawiam Diego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 w tym polskie Można zrobić... model rodem z filmu ,, Przygody psa Cywila" ;) super odcicnek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Dzięki Robertas bo właśnie ten model chciałem obejrzeć. Zdaje się, że mocny rywal sie pojawił dla Mi-4 z czeskiego KoPro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Zaczynam lubić tą firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Zaczynam lubić tą firmę Ja również... szczególnie, że mają zssr'owskie ciągoty i nie wiadomo co się im jeszcze urodzi ... jakby tak nas zaszczycili mi-2 ... ;) mniam... No bo jak zrobią coś z rodzinki mateczki t-10 ... to nie oglądając sie na trumpka, tylko składam pokłony ;) Dobrze, że jeszcze są firmy, które wprowadzająnowe modele częściej niż raz na ,,ruski" rok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Mi-2, jak Mi-2 Ale Mi-14? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Nooo, widzę jest nas tu kilku z rozbudzonymi nadziejami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 3 Lutego 2009 Autor Share Napisano 3 Lutego 2009 Na razie majo w planach;- Westland Lynx HAS.3 Westland Lynx HAS.2 Westland Lynx HAS.8 Westland Super Lynx Mk.88 Sikorsky SH-60B Sea Hawk Sikorsky SH-60F Ocean Hawk Sikorsky HH-60H Rescue Hawk (early) Sikorsky HH-60H Rescue Hawk (late) Kamov Ka-29 Helix-B Može jesze cosz pokažo w Norimberdze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Ale Mi-14? To już swoja drogą ;) Marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Ale Mi-14? To już swoja drogą ;) Marzenia... Może się kiedyś spełnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Mi-14 dziwna konstrukcja, której nikt nie chce robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 A może jakaś petycja do Wielkiego Brata ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 No Amodel naobiecywał, ale w dobie kryzysu to cholera wie... No i nie zapominaj o naszej polskiej prdukcji TOP GUN ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 TOP GUN jest ciężko dostępny - praktycznie tylko rynek wtórny. No i poza tym jako żywica tani nie jest - trzeba liczyć ok. 180 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 A czy są jakieś blaszki do Mi-4 ?? Kłopotliwe są zwłaszcza kratownice otworów przedziału silnikowego na dziobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Istotnie pokazany MI-4 Hobby Bossa jest bardzo fajny z wieloma detalami których nie posiada model Kopro. Jednak model Kopro posiada lepsze łopaty wirnika głównego z charakterystycznym ugięciem,łopaty Hobby Bossa są proste jak sztachety.Jeżeli chodzi o kalki HDL to schemat malowania posiada liczne błędy, a przedstawia Mi-4 ze zbiorów Muzeum Orła Białego w Skarżysku Kamiennej numer boczny 611.Sporo na ten temat znjdziesz w Aeroplanie nr. 1/95. Jeśli chcesz służę pomocą i prześlę skan artykułu. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi