tornado Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Gratuluję udanego modelu ładnie i czysto wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 12 Lutego 2009 Autor Share Napisano 12 Lutego 2009 gdzie robiłeś zdjęcia, Jakim sprzętem i czego użyłeś do uzyskania takiego ciekawego efektu. Jak wspomniałem w pierwszym poście zdjęcia robiłem w atelier fotograficznym w agencji w której pracuję. Aparat Nikon D3, obiektyw 17-55mm, f22 czas 250. Lampa boczna z softboxem + lampa ze spotem na ekran rozpraszający za modelem + lampa górna z wymaskowanym softboxem, doświetlanie blików lusterkiem i małymi ekranami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 E to Można pomarzyć o uzyskiwaniu takich efektów w Domowych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 12 Lutego 2009 Autor Share Napisano 12 Lutego 2009 Jeśli dysponujesz aparatem z ręcznym ustawianiem czasu i statywem spokojnie można podobny efekt uzyskać nawet w kuchni. Najważniejsze jest oświetlanie. Modele jak i prawdziwe samochody oświetla się dużymi powierzchniami światła tzw softboxami lub ekranami. Na upartego można fajny efekt uzyskać w dzień, w plenerze odpowiednio maskując otoczenie. Ja po prostu podpatruję jak są oświetlone samochody w reklamach , folderach czy w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 12 Lutego 2009 Autor Share Napisano 12 Lutego 2009 Jeśli dysponujesz aparatem z ręcznym ustawianiem czasu i statywem spokojnie można podobny efekt uzyskać nawet w kuchni.Najważniejsze jest oświetlanie. Modele jak i prawdziwe samochody oświetla się dużymi powierzchniami światła tzw softboxami lub ekranami. Na upartego można fajny efekt uzyskać w dzień, w plenerze odpowiednio maskując otoczenie. Ja po prostu podpatruję jak są oświetlone samochody w reklamach , folderach czy w necie. Model MiGa z podpisu sfotografowałem na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 piekny model mustanga pierwszy raz widze taki muziałeś się wiele napracować jak by sie dało to chciałbym żebyś wstawił fotki wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi