Robert nr1 Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Oto nie wielka część mojej kolekcji (przepraszam za jakość zdjęć.) Mercedes Actros DUCATI TEAM. Mercedes Actros BLACK EDITION (w trakcie budowy) Naczepa SHMITZ (w trakcie budowy) Modele własnej produkcji od podstaw wykonane z balsy modelarskiej, prucz ciągnika. W sobotę obiecuje dodać resztę moich "dzieci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Modele bardzo fajne!Ale mam pytanie czy będziesz malował kabinę w czarnym Mercedesie bo widać ślady kleju nad szybą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 no fajniutkie modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 11 Lutego 2009 Autor Share Napisano 11 Lutego 2009 widać ślady kleju nad szybą?? No obowiązkowo przecie dodałem że są w trakcie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Zestaw cyrkowy wymiata Budujesz go na podstawie planów, czy z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Fajne modele Zestaw z cyrku robi wrażenie . Ogółem fajne te wszystkie przyczepy i naczepy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Zestaw cyrkowy prezentuje sie fajniutko. Bardzo fajny pomysl na model. Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 12 Lutego 2009 Autor Share Napisano 12 Lutego 2009 Budujesz go na podstawie planów, czy z głowy Question Modele buduje na podstawie zdjęć i wymiarów ściągniętych z prawdziwych okazów bo akurat pracuje w cyrku, no i oczywiście conieco z głowy się bierze coby były ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 A już chciałem napisać , że dyrektor cyrku powinien Ci dać darmowy bilet na wszystkie występy za te modele, ale ty tam przecież pracujesz. Zestawiki pierwsza liga. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 A więc zgodnie z obietnicą jest sobota i są fotki PRZEPRASZAM ZA JAKOŚĆ ZDJĘĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Bardzo fajna i duża flota trucków Najbardziej jakoś mi się podobają Manik z Volvem oraz wyścigowym Mercem . No to czekam jeszcze dokładniejsze fotki amerykańców Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Mercedesik SK i Volvo VN mi się najbardziej spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Może lepiej poczekajmy aż będziesz miał lepszy aparat ? Kolekcja całkiem ciekawa , a fotki troszku marne :( . Ciekawy okaz Mercedesa, a i stadko amerykańców ciekawie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Gdzie zdobyłeś tego wyścigowego Mercedesa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 na allegro kilka miesięcy temu był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Gdzie zdobyłeś tego wyścigowego Mercedesa ??? Tego merca to mam ze 4 lata kiedyś jak zaczynałem sklejanie modeli to tata mi zrobił niespodziankę i kupił mi tego merca wraz z iveco ,tylko że merc to jest skala 1 :25 ale i tak się niezle prezenci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 tylko że merc to jest skala 1 :25 Stawiając tego Mercedesa obok modelu w 1:24 nie zobaczysz różnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi