Guest Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 (edited) Witam wszystkich. Chciałbym zaprezentować mój niedawno skończony model Merca Może się przedstawie tak na początek ,bo to mój pierwszy temat Mam na imię Daniel mam 14 lat i pochodzę z Rybnika . modelarstwem zajmuje się od niedawna moje modele nie są idealne.... ale mi sie podobają (no i to chyba najważniejsze:P) dobra koniec gadania zdjęcia: hehe te wszystkie niedokładności widać dopiero na zdjęciach a tak w rzeczywistości tego nie widać dobra ta plama na szybie to moja wina:P:oops: Z podniesioną kabiną No i tyle więcej zdjęć dam póżniej ... Edited February 14, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechanik Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Ładny model dobrze że go pomalowałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punio Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 no merlin ładnie witamy na forum oby więcej takich modeli jak ten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccrriiss Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Witam kolegę z Rybnika Model bardzo ładnie się prezentuje. Chociaż tak jak napisałeś nie jest on idealny, lecz każdy kolejny będzie lepszy Pozdrawiam ccrriiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymeeeek Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 No ja też witam kolegę z Rybnika (Skrzyszów pozdrawia).Widzę że ostatnio dużo nas przybywa z okolic Wodzia i Rynika i nie zapominając o żorach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Coś ten Lakier nie za ciekawie wygląda. Popracuj wiecej a uzyskasz ładne modele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subaroman Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Ja poprosilbym nowe, lepszej jakosci fotki. Wtedy bedzie mozna dokladnie ocenic co i jak. Pozdrawiam nowego kolege!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurras Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Jak na pierwszy model to jest O.K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 (edited) Coś ten Lakier nie za ciekawie wygląda. nie lakier jest ok ale na zdjęciach tak wyszło tylko nie wiem dlaczego Dzięki wszystkim za miłe komentarze pozdrawiam Merlin Dobra tak jak obiecałem więcej zdjęć (może będą lepsze ) Mam jeszcze pare zdjęć wnętrza (podczas budowy) tylko nie umie ich znaleść Zapomniałem dodać że model ma okablowanie (te kropki wszędzie to kurz) Edited February 14, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Zrób polerke Może coś da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Zrób polerke Dobrze Paweł radzi A Merc wygląda nawet w porządku Tylko to orurowanie pod przednim zderzakiem by zmienił ,w sensie żeby tak nie odstawało . I tylne piasty trochę duże się wydają Ale ogólnie jest poprawnie Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITALERITRUCK Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 A model chyba pędzelkiem malowałeś co nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 A model chyba pędzelkiem malowałeś co nie nie no tylko wnętrze kabiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurras Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Widać , że włożyłeś dużo pracy w ten model , przewody pneumatyczne jak najbardziej poprawne i ładnie ułożone , laptop na łóżku super , jako , że Actrosik jest czarny a na tym kolorze widać nawet najdrobniejszy pyłek , proponowałbym przed zrobieniem fotek trochę go odkurzyć lub umyć wtedy będzie pięknie wyglądał. pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakal85 Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 W kilku miejscach zauważyłem zacieki. Między innymi na prawej owiewce ( chyba tak się nazywa przedłużenie kabiny pod spojler). Tak od zewnętrznej jak i wewnętrznej jej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Model jako całość bardzo fajnie się prezetuje. Orurowanie to rzecz gustu. Sklejaj a każdy Twój następny model będzie jeszcze lepszy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Jeśli to Twój pierwszy model to jestem pełen podziwu, wygląda świetnie choć koledzy zauważyli parę istotnych błędów, ale dla początkujących to norma, ale jak już powiedziano tutaj kolejne modele będą coraz lepsze! Ja mam pytanko, mianowicie jak zrobiłeś te takie dekielki na tylnych piastach i na przednich w tych pierścieniach chroniących sruby? Ciekawie to wygląda. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Ja mam pytanko, mianowicie jak zrobiłeś te takie dekielki na tylnych piastach i na przednich w tych pierścieniach chroniących sruby? już odpowiadam otóż te dekliki wziąłem z modelu American Superliner Italeri tam były takie które mi nie pasowały :P a tu to fajnie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Naprawdę fajnie wygląda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alanozik Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Witam nie znam sie za bardzo bo tez jestem nowy ale mnie sie podoba, zycze powodzenia przy nastepnych modelach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts