Aleks Kornafel Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 (edytowane) Witam, Ostatnio zrobiłem model "Fasy Assembly", który składa się tylko z kilku części. Traktowałem go jako odpoczynek od innych modeli. Po kilku dniach bezstresowej roboty wyszedł taki zimowy pokemonek. Oczywiście skala nie moja i nacja też nie moja ale... Sami oceńcie! Lepsze fotki dam kiedy indziej (te robiłem na szybko). Zdjęcia: I teraz moje ulubione: Liczę na wyrozumiałość kolegów z pod znaku "siedemdwójki"... Edytowane 11 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Cieszy oko, na półce na pewno się fajnie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 I to jak... W końcu to drugi w pełni skończony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Jeśli to bezstresowy 11-elementowy model, to chyb też się skuszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Fajnie pomalowany i poobijany. Numery sam malowałeś? Jeśli tak to ładnie Ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 okropne gąsienice, no ale cóż, taka skala (nie ma to jak 1/35). Najtrudniej w tym modelu było chyba zrobić zdjęcia Ogólnie sprawia miłe wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Faktycznie bardzo fajny szkrab. Jedyne co mi się nie podoba to gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Jeśli to bezstresowy 11-elementowy model, to chyb też się skuszę Model ten jest dodawany do innego, też IS'a ale o niebo lepiej wykonanego. Jedyne co mi się nie podoba to gąsienice. Gąsienice były odlane jako jeden element z zawieszeniem. Nie mają nic wspólnego z oryginałem, takie o paski. Numery sam malowałeś? Jeśli tak to ładnie Ci to wyszło. Nie, numery to kalkomania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 Ok, nowe fotki. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Jak na koszmarki spod znaku Italerii to ten jest w twoim wykonaniu naprawdę ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi