Mirek66 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Witam! Model zrobiony rok temu prezentowany na starym forum PWM 8-) Teraz pod czas ćwiczenia pstrykania fotek stwierdziłem iż nowe wyszły mi ( moim zdaniem duże lepsze ) dla tego chciałem się z wami nimi podzielić. ;o) Oglądając go teraz doszedłem do wniosku iż teraz bym bardziej ubrudził mu układ jezdny i po obijał go, ale doszedłem również do drugiego wniosku że zostawię go jednak takim jaki jest gdyż w spokojnych chwilach porównuje sobie różne etapy czasowe wykonywania modeli prze zemnie oraz efekty wprowadzania nowych technik modelarskich. Wszelkie uwagi i sugestie są oczywiście mile widziane ;o) POZDRAWIAM Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 oooooooooo fajowy, urocze figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Ten koleś co wystawia rękę mówi do tego drugiego: - Popatrz Władek, ktoś papierek wyrzucił! - Aha, rzeczywiście, a to łajdak Model fajny, rzeczywiście trochę mało obity ale i tak jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Cóż powiedzieć, model ładnie i czysto sklejony, porównując do kotki z galerii...brakuje mu tego czegoś, co ma Panterka. Podoba mi się, i to zwróciło moja uwagę, iż "dałeś" do zrozumienia, ze kamuflaż jest polowy, co zaznaczyłeś "malując" wydech - świadomie, bądź nie. Jedyne co moge mu zarzucić to lekko ciemny w swoich barwach..ale to jak wiemy, jest dyskusyjne..każdy ma inny monitor itd...więc tu tak tylko nabąknąłem. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans Olo ww2 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Ekhm co do kamuflażu, to na wydechu nie powinien zdarzyć się ten "piaskowy" kolor, bo kolorem fabrycznym dla tego czołgu był właśnie "piaskowy" = partia czołgów, która miała byś wysłana do Afryki wylądowała jednak na Kaukazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Świetnie sie prezentuje. Zwłaszcza figurki załogantów. Bardzo mi sie podoba. Będe sie starał by i moje tak wyglądały niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Bardzo ładny model, wszystko z umiarem, facjaty figurek bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Super! Czysto i schludnie - bez brudu. Kiedy ja tak będę umiał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Dziękuję kolegom za pozytywne opinie w sprawie modelu Podczas malowania pojazdu sugerowałem się kolorowanko z zeszytu o III i IV na froncie wschodnim i wydech zrobiłem podobnie jak na rysunku Co do przyciemnego koloru Rafał masz rację za dużo umbry ale już tak zostanie . Na temat figurek to jestem malutki ale się uczę Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 super malowanie oraz podobaja mi sie przetarcia na gaskach.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 No, no, no. Madel bardzo ładny. Fajnie się prezentuje. Bardzo podobają mi się brudzenia, a figureczki dobrze współgrają z całością. Tyle ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Model czołgu w twoim wykonaniu podoba mi się i nie będę wgłębiał się w jego szczegóły bo to nie moja dziedzina, natomiast figurki mi się bardzo podobają szczególnie ich twarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi