czsochaj Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 (edytowane) Tak jak obiecał Majek, wziął sprzęt foto i zrobił zdjęcia do galerii. Tak, moje nijak się mają do tego co, potrafi zrobić Bartek. Ja niestety tak nie umiem. Dużo lepiej model prezentuje się na zdjęciach niż w realu. Aha, podczas sesji rakiety powykrzywiały się, a to dlatego, że przyklejone są na wikol. Można je poprawiać nie urywając ich. Model jest w połysku, zarówno farbka jak i lakier to Revelle. Edytowane 15 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Ale lipa... nie ma się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 A numerki na osłonach kół nie są czasem do góry nogami? świetny korsarz P.S.: A co jest z kołami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galo82 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Bardzo fany modelik. Mam pytanie czy tego korsarza mozna wykonać ze złożonymi skrzydłami ? I jak z jego sklejalnością i szczegołami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 A numerki na osłonach kół nie są czasem do góry nogami? 01 to końcówka numeru samolotu, ten sposób nałożenia kalek podaje instrukcja, dlatego są tak naklejone. Mam pytanie czy tego korsarza mozna wykonać ze złożonymi skrzydłami ? I jak z jego sklejalnością i szczegołami ? Model można zrobić tylko z rozłożonymi skrzydłami. Ze sklejalnością i szczegółami jest całkiem dobrze, trudno wymagać jakości Tamyi od modelu za 46 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Model to przepakowana Hasegawa czyli sklejalność średnia (bazuję na opiniach ludzi, którzy budowali F4U-5/5N lub -7). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Model bardzo fajny Ps. Co do kupna Korsarza ze złożonymi skrzydłami to lepiej dołożyć 10-20zł i mieć samosklejalną Tamkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 01 to końcówka numeru samolotu, ten sposób nałożenia kalek podaje instrukcja, dlatego są tak naklejone. Osz fak, ale gafa masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Model dający radę! Chciałbym żeby mój Korsarz tak wyglądał :/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Fajnie Ci to wyszło . Bardzo lubię ten samolot. Będę musiał popelnić jeszcze jednego kiedyś, bo pierwszy był w ogóle pierwszym moim modelem i fajansowato mi wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Jaki to nr farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Kolejny ładny korsarz-ich nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Ładny korsarz,ale czy lufy farabinów i rakiety nie są krzywo? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Ładny korsarz,ale czy lufy farabinów i rakiety nie są krzywo? Zgadzam się z kolegą ... z pewnością rakiety na lewym skrzydle są krzywo... ogólnie ok ;P PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi