Marcin_C Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 No i jest. Cena w Polsce 98 zł, zgodnie z mailem, który dostałem od Eduard Polska. Tu znajdziecie zawatrość pudełka Podaję czysto informacyjnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 Wygląda bardzo zbornie. Osłona silnika zdjęta w odpowiednim miejscu ... możliwe, że zestaw CMK ze ścianą ogniową będzie pasował. Zdjęte osłony skrzydłowe MG ... całkiem całkiem. Ciekawe tylko czy to ich ... czy może podrasowana Tamka ... a może Dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 To nowe formy. Na stronie Eduarda były fotki z przygotowania produkcji. W planach mają zamiar wypuścić załą rodzinę fok. Następna to A-9. Podobno jeszcze w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 To nowe formy. Na stronie Eduarda były fotki z przygotowania produkcji. W planach mają zamiar wypuścić załą rodzinę fok. Następna to A-9. Podobno jeszcze w tym roku. ... wzięliby się za coś innego ... chyba firma podupada, skoro robią coś co już ktoś kiedyś zrobił i sprzedaje się najlepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 3 Października 2006 Autor Share Napisano 3 Października 2006 Kiidd ja się akurat bardzo cieszę, że zdecydowali się zrobić fkę, bo w końcu może będzie taka jak być powinna. Bo i Tamiya i Dragon mają babole, a Czesi pracowali troszkę nad tym modelem. Co do całości rodziny fok to raczej nie, będą to wersje od A5 do A9 czyli tak zwane krótkonose ale długie zorientowani w temacie wiedzą o co chodzi. Pozdrawiam malkontentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Kiidd ja się akurat bardzo cieszę, że zdecydowali się zrobić fkę, bo w końcu może będzie taka jak być powinna. Bo i Tamiya i Dragon mają babole, a Czesi pracowali troszkę nad tym modelem. Cieszę sie Twoim szczęściem i szczęsciem innych fokofili / fokofilów Słyszałem jednak, że foki Dragona były najlepsze do tej pory na rynku mimo tego, że ich sklejalność była ... ekhmmm ... tu przemilczę. ( zrobiłem kilka ) Pozdrawiam malkontentów Nie uważam siebie za malkontenta ... po prostu boli mnie że odłogiem leżą takie tematy jak Caudron C714 czy Ms 406 ... Letov S 328 dla, którego alternatywą jest żywiczny Planet Models ... Ja doskonale zdaję sobie sprawę, że wspomniane modele sprzedawałyby się dużo słabiej, a DOBRZE, może nawet najlepiej zrobiony model z dotychczasowych fok, to świetny chłit mantetindody*. *Chwyt marketingowy - w wykonaniu Ani mru mru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 4 Października 2006 Autor Share Napisano 4 Października 2006 Kiidd ale ja Ciebie rozumiem i nie uważam za malkontenta, to miało być w "" w domyśle. Nie zmienia to faktu, że model ten ma szansę przebić Dragona dokładnością i sklejalnością, a jak będzie to czas pokaże. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Co myślicie o składalności Foczek z tej rodziny modeli Eduarda? Mam okazje kupić F-8 i tak się zastanawiam czy da sięto bez problemów złożyć ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Ekhem, jeśli model ma być pootwierany w całości to problemów mieć nie będziesz, ale jeśli chcesz zrobić model z pozamykanymi lukami inspekcyjnymi i po prostu z widoczna sylwetką samolotu, to czeka Cie masa pracy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Kupiłem A-8/R-2. Myślę, że skończy się na otwartych lukach po bokach i może podniesionej osłonie przez kokpitem. Silnik zostawię w spokoju chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi