TAPIR Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Witam wszystkich, przedstawiam swoje najnowsze dzieciątko ;) : Komentarze mile widziane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 A coś wiecej jaka skala firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 Więc tak : skala 1/35 firma - tamiya + kowersja CMK, na pace elementy z różnistych zestawów, figurki żywiczne (podróbki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 No model ładnie się prezentuje. Fajnie wygląda paka i figurki też są dobre. No to tylko tyle ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Bardzo ładnie wykonany, ale przydałoby się więcej fotek! Na neutralnym jednolitym tle i fotkach zrobionych z niższej perspektywy wyglądałby jak prawdziwy! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Figurki się świecą rozumiem bo są spoceni ( żar pustyni ) ale dlaczego ubrania też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PHILLIP Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Takiego Steyra jeszcze nie widziałem ! (chodzi o to że wersja z paką) Wykonanie świetne. Tyle ode mnie, nie mam nic do zarzucenia. Chciałbym tak figurki umić malować Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 Dzięki za komentarze ;) figurki dopiero co skończyłem jeszcze czeka je lakier ale z tym żarem to nawet nie głupie ;p Aktualnie przygotowuje podstawkę (tymczasową tylko niedługo pokaże fotki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Pomijając to że ta odmiana Steyera nawet nie stała koło Afryki, model prezentuje się bardzo fajnie. Widzę, że bardzo szybko się uczysz. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 Widzę, że bardzo szybko się uczysz. Pzdr Tak? A to dziękuje ;) , ta wersja koło afryki nie stała owszem ale gdyby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Widzę, że bardzo szybko się uczysz. Pzdr Tak? A to dziękuje ;) Pamiętam Twojego T-34 z "MF" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Ta konwersja nie ma dodatkowej pary kol do umocowania z tylu jak w orginale mialo to miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 Wiesz co widziałem fotki i z 2 i z 1 z tyłu , chciałem zrobić 2 kółkami ale odlewać nie umiem a dwóch dodatkowych niemam skąd wziąć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Spoko - tez mam na warsztacie ten pojazd, i tylko ciekaw bylem konwersji CMK, Leadwarior robi z kolami ekstra, a ja i tak kupilem dwa komplety kol MIGa o cywilnym biezniku. ;) Co by nie bylo wdzieczny temat, a i widze dio sie jakies zapowiada powodzenia pozdr Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 spoko,fajnie obladowany gratami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 ho ho ho Steyer z paką. Wszystko jest bombowo tylko jedna rzecz przykuwa moją uwagę ... rower Od razu mi się przypomniało jak kiedyś pokazałem jednego z moich 7TP z rowerem na tylnej płycie to zaraz pół forum (nie tego) zaczęło mi udowadniać, że nie ma sensu wozić na czołgu roweru i że to niemożliwe "FCALE" ;) Nigdy nie wiesz czym Cię ludziska zaskoczą. Gratuluję modelu servus, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 A dzięki dzięki , hehe rower to normalna sprawa ja do swojego też się przywiązałem np. ;p Podstawka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Kolejny upgrade , tam z przodu jeszcze musze poprawić pędzlem bo się zerwała farba od taśmy ;/. Kolejny upgrade to będą olejei filtry. Co powiecie panie i panowie ;>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 http://i267.photobucket.com/albums/ii315/tapirek/DSC03734.jpg uff jeszcze lakier tylko i kilka udogodnien ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Widze że jak to zawsze ogromne zainteresowanie... Podstawka już gotowa, czekam na uwagi i komentarze ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Tapirku - nie moja to działka ale winetka bardzo mi się podoba. Każda ciężarówka z paką, którą można dowolnie zarzucić gratami jest dowodem kreatywności i wyobraźni modelarza. Co prawda poznaję tu kilka grantów, np. kompresor intalki to jednak całość ma swój smak i na pewno trzyma realia - opalenizna chłopaków Wózek rzadki i ogląda się go stokroć lepiej niż 6348249 Panterę Osobiście bardziej przykurzył bym wóz bo jak na pustynie to czyścioch. Gratuluję pracy i udanego modelu, czekam na kolejne ! PS Wrzuć proszę dokładniejsze zdjęcie paki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 A proszę bardzo : Dzięki za koment i pozdrawiam ;) może rzeczywiście przykurze go troszke, jak starczy czasu to tak zrobi sie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 A powiedz mi jeszcze skąd te kartony masz na których siedzą szweje ? Sam robiłeś czy to jakieś kupne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 A to nowość jest niedługo dostępne będzie od PAYO w 3 różnych skalach i w najróżniejszych wzorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 ?? Ktoś ma jakieś uwagi, bądz zastrzeżenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi