misiek14pl Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 witam daje in-boxa DAFa 95XF: karton: kalkomanie: opony: rama, była troche połamana jak dostałem :( : wyparstki: szyby, we folii, nie chciałem by sie porysowały : instrukcje dam jutro, Jak był już taki IN-BOX to proszę o usunięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 W rzeczywistości nie widziałem tak zabudowanej cysterny. Szkoda, że nie ma silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 misiek14pl Z ogronną dozą współczucia życzę c przyjemne spędzonych godzin przy szlifowaniu cysterny . Niewiem jaką muzykę preferujesz ale ten utwór daje powera przynajmniej mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 szpachla kit bedzie git ale aż tak strasznie to nie jest sam jestem w trakcie sklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 asc_driver A propo szpachla kit ja używałem wamodu lol . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Jak dla przymiarki złożyłem cysternę to było 1 cm rużnicy TomaszDudek wole posłuchać radia RMF :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 No to sporawo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 dla przymiarki złożyłem cysternę to było 1 cm rużnicy To powodzonka Trochę szpachli pójdzie In-box w miarę ok Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 JA składałem tą cysternę, tylko od Revella, problemów nie miałem żadnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 No to miłej pracy przy szpachlowaniu EDIT: Mi najbardziej podoba się piosenka zespołu Depeche mode - route 66 (Beatmaster Mix). Typowy klimat dla dalekodystansowych ciężarówek, zwłaszcza amerykańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi