RH Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Dwa modeliki dawno robione ,niestety juz nie są moja wlasnoscią Zostały spieniążone na ALLegro Zresztą wiecej tego mialem (pozostaly zdjecia ) Poprpostu odeszla mnie ochota od "pelzaczy" Musialem podjac decyzje albo smoloty ,albo czolgi Wygraly samoloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Nie ma to jak czerwona gaśnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Sam je kiedyś składałem. Z tego co pamiętam są to naprawdę przyjemne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 No modele fajnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Fajne Modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 KV-1 mi się bardzo podoba. Malowanko było aero czy pędzelkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 bardzo ładne modele, udane zdjęcia, fajny pomysł, udało się tak że jest jakieś podobieństwo skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Popełniłeś w Emilu błąd producenta, trafienia na lufie nie otaczały jej całej tylko były to kreseczki z jednej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi