Karolll Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 To i ja się polansuje z moją Panterką Wszelkie komentarze dozwolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Komentarz mam jeden ... zdjęcia są nieostre i mało widać, Pantera, tyle widzę i nic poza tym w sumie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 (edytowane) Z tego co widzę, brak siatek na pokrywach silnika - liny nie malowane, więcej nie widzę ze względu na kiepskie zdjęcia. Aha błąd w temacie: "Großdeutschland" Edytowane 23 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Faktycznie za dużo nie widać. Jeszcze jedno. Napisz, proszę jaka to firma i skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Zdjęcia nie wyraźne jak narazie to zbytnio nim nie lansujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Dobra tu są lepsze (jak myślę) zdjęcia. Jest to model Tamiy dość stary w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Te łączenie gąsienic jest poprostu FATALNE... Do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Więc tak. Tak jak wspomniał kamil zoszak gąski są do poprawy. Powinieneś je przykleić do kół. Model całkiem nieźle pomalowany, ale nie pomalowałeś jarzma pod lufą. Wydaje mi się, że nie ma na nim washa. Ogólnie nie jest źle, ale parę rzeczy musisz poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Prawda, to jednak prawda. Robiłem ten model dosć dawno i co do łączenia gąsienic to łączyłem je.... nitką. Washa mam zamiar zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi