ITALERITRUCK Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Witam zamieszczam tu relacje z budowy volva i mojej pierwszej naczepy, jak narazie dużo nie zrobiłem, ale zobaczcie sami.Relacja będzie się dosyć długo ciągłą (szkoła itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 no ciekawy zestawik się zapowiada ale ja bym lovboya pod jakiegoś amerykańcapodczepił ale to twój gust tu o gustach sie nie mówi a narazie nie ma co oceniać powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Jak narazie wiele nie widać, ale konfiguracja ciekawa Czekam na efekt końcowy, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 no ciekawy zestawik się zapowiada ale ja bym lovboya pod jakiegoś amerykańcapodczepił ale to twój gust tu o gustach sie nie mówi a narazie nie ma co oceniać powodzenia w budowie Rozmyślałem nad tym żeby podpiąć pod jakiegoś amerykańca ale wydumałem to niby volvo na żabkach i naczepka to pomyślałmem że będzie to pasować może wieczorkiem wstawie fotki pomalowanego korpusu silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 A czym malujesz? aero, spray, pędzel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 no bo w sumie to jest amerykańska naczepa do amerykańców ale to twoja decyzja a volvo będzie orginalne czy robisz swój projekt tzn czymasz sie orginalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniafan Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 no bo w sumie to jest amerykańska naczepa do amerykańców ale to twoja decyzja a volvo będzie orginalne czy robisz swój projekt tzn czymasz sie orginalu Czasami można jakąś kropkę, przecinek, dużą literę postawić... A jak masz problem z ortografią to zainstaluj sobie Firefoxa, który podkreśla błędy (np. CZYMASZ...). Co do modelu to proponuję trochę zeuropeizować naczepę - żeby nie wyglądała jak typowa amerykańska i będzie ok. Projekt bardzo ciekawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Moim zdaniem konfiguracja ciekawa Sam mam taką naczepke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Mi również nie pasuje ta naczepa do Volva, ale zrobisz jak uważasz. Życzę powodzenia w budowie. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 No sprawę już przemyślałem będzie w takiej konfiguracji jak i jest, a jeszcze nie wiem na jaki kolor pomalować volvo. Naczepa będzie napewno żółta a nad kolorem volvo myślę taki jaśniutki niebieski lub coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Ja bym dał taki pożółkły biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 No może pomyślę nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Bardzo ciekawe modele Relacja też szykuję się ciekawa ,więc zasiadam na widowni i podziwiam Co do malowania ... To może do żółtego lovboy'a czarne Volvo (z żółtymi wstawkami - jakiś pasek żółty na kabinie czy coś podobne,żółty zderzak itp. ) Powodzenia i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Hm... Ja tak myśle, że do tego Volva by pasował biały kolor i do tego paski brązowe w 2 odciniach ciemniejszy i jaśniejszy Ale to taka moja sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Cześć daje wam fotki (nie moje) jest tam takie same volvo jak moje ma być oczywiście chodzi mi tylko o naczepę i ciągnik a nie malowanie itp. Link PS.sorka za tak długi link Edit: już poprawiłem tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 No widze polskie modele też się znalazły.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Konfiguracja ciekawa. Zasiadam na widowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Cześć przedwczoraj pomalowałem silnik wczoraj poszła jedna warstwa bezbarwnego a jutro pójdzie kolejna i postaram się wstawić fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Fotki, fotki, fotki , czekam z niecierpliwością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Bezbarwny na silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 3 Marca 2009 Autor Share Napisano 3 Marca 2009 No tak a co w tym przeszkadza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Bezbarwny ma zabezpieczyć powierzchnię więc nie widzę przeciw wskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Byle tylko nie błyszczący Co by za bardzo się nie świecił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 No chyba oczywiście, że matowy bo przecież błyszczący do nadaje się do kabiny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi