ITALERITRUCK Napisano 3 Marca 2009 Autor Share Napisano 3 Marca 2009 Ok daje fotkę silnika narazie jedną bo nie ma co podziwiać ciągle czekam na farby już kilka tygodni bo nie ma ich na magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Ładnie nałożona farba, ale nie zeszlifowałeś nadlewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 3 Marca 2009 Autor Share Napisano 3 Marca 2009 Jeżeli chodzi ci o te obok, pod cylindrami to tak to chyba mysi być i w realu to nie jest aż tak widoczne trzeba się dobrze przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Cześć długo nic się tu nie działo, ale w końcy coś ruszyłem, Poskładałem trochę rame do kupy pewnie w sobote albo w piątek pójdzie podkład i nie wiem doradzcie mi jaki kolor na ramę, pewnie czerwony,równierz troszku sklejiłem kabinkę i też niedługo będzie podkład, no dobra zapodaje fotki, a i koła są tak tylko założone więc mogą być krzywe Zdjęcia robione z lampą błyskową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 No i elegancko Ja bym zrobił szarą ramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 No nie wiem jeszcze pooglądam orginały i zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniafan Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 A ja bym wymienił opony na gumowe. Nie są takie drogie a o niebo lepiej wyglądają. Co do koloru to dobrze jak byś się zdecydował na jakąś konkretną opcję zanim coś zaczniesz malować, bo potem się zaczyna: a mogłem tak, a to już nie pasuje do tego bo jest czerwone a to zielone a byłoby fioletowe jak by nie niebieskie... Wiem to z własnego doświadczenia... Mi osobiście czerwona rama się podoba, ale też niebieska mogłaby fajnie wyglądać do np. srebrnej kabiny, czy granatowa do białej. Powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 19 Marca 2009 Autor Share Napisano 19 Marca 2009 Tak, ale opony są gumowe, ale rama na 100% będzie czerwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Dawno nie było żadnej fotki z budowy to zapodam conieco, pomalowałem rame ale jeszcze pujdzie na nią jeszcze 1 warstwa czeronego, felgi terz psiknelem pewnie nie będą wam podobały, ale mi sie podobają w realu są ciemniejsze (zrobie zdjęcie na dworzu ale narazie jestem chory) I przymiareczka z naczepą PS. jeszcze pozniej poprawie trochę ten czerwony na felgach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Spróbuj pomalować śruby przy felgach. Tak ogólnie to pozytywnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 pujdzie czeronego terz Proszę Cie dbaj o pisownie, razi mnie to straszliwie mimo, że sam wiele błędów popełniam.... Model wygląda ciekawie, ram nieźle wygląda tylko widać kilka miejsc nie domalowanych , między innymi nad piórami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Dawałeś podkład na ramę ? Bo widać chyba że nie ... I czarny przebija przez czerwień Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 No właśnie i to mój błąd ale pomalowałem jeszcze raz i chyba jest ok a za te błędy to sorry i jeszcze mi wszystko na czerwono podkreśla że źle napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Właśnie przejrzałem post związany z budowa całego zestawu. Pomysł mi się bardzo podoba. Gratuluje zakupu fajnego modelu Volvo F12 Prace idą Tobie bardzo dobrze Widać, że starasz się i to jest ważne A najważniejsze to mieć z tego satysfakcje . Będę dalej bacznie obserwował prace nad zestawem. Co do kolorów ramy, mogła być i czarna i czerwona. Kwestia tego jaka ci by odpowiadała. Nie powiem, że jak byś robił kolor budy błękitny, to rama nawet kolor budy mogła by mieć Powodzonka SALUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 No dzięki wielkie, i bardzo cieszę się że ci się podoba, jutro jeszcze wstawie fote naczepy bo dzisiaj trochę przy niej poszperałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Do tego Euro-klasyka nie bardzo pasuje amerykański Lowboy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Oj tam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Jak felgi z Fiata w BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Dobra ten temat był już poruszany zostanie jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 17 Maja 2009 Autor Share Napisano 17 Maja 2009 Witam po długiej przerwie przy modelu za dużo nie zrobiłem ale zobaczcie sami. Kilka miejsc wymaga jeszcze poprawek przede wszystkim wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Dla mnie super! Powiedz co to za farba, ta czerwona na ramie, jakiś Motip czy co? Pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 17 Maja 2009 Autor Share Napisano 17 Maja 2009 Ta czerwona farba to akryl model master nr 4714 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Mogłes wyszlifowac zbiorniki A tak to może byc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Fajnie to zaczyna się powoli prezentować . Ale przydały by się małe poprawki ,szczególnie przy detalach ,światłach . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi