Jędrek Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Co o nim sądzicie? osobiście niewiele sądzę bo na tych rozmytych zdjęciach niewiele widać a z tego co widać to przydałoby się przynajmniej przeszlifować pomalowane powierzchnie i jeszcze raz je pomalować rzadszą farbą Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufin Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 zgadzam się z przedmówcą. Na rufie widzę, że nie szkoda ci było farby, poza tym model fajny, Jak by troszkę nad nim posiedzieć i zamiast tej błyszczącej czerni dać matową lepiej się będzie prezentował.... Pozdrawiam i życzę dużo radości z renowacji poczciwego Titanica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 jak dla mnie czerń za bardzo się błyszczy, ale jak napisali koledzy, zetrzeć i robić od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Pytasz co zmienic mysle ze model bo z gory wiadomo ze ten zatonie a tak na powaznie to kibicuje i czekam na rezultaty fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 to tylko wydaje się błyszczące bo przejechałem wilgotną szmatką bo był cały w kurzu i zrobiłem od razu zdjęcie ekhm... cóż, wygląda jakby był pociągnięty ciemnym srebrem... ładnie jest przyklejona stępka przeciwprzechyłowa na pr. burcie czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudypiotrek7 Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 Zapowiada się całkiem niezły model. Ale poza pracą nad modelem popracuj nad techniką wykonywania zdjęć. Albo umieść aparat na statywie albo oddal się od obiektu i wykadruj zdjęcie komputerowo. Stary tu prawie tylko widać przekłamania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi