Mariusz 72 Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2014 Wałek do ciasta rozłożył mnie już totalnie .O fotce nie wspomnę... Genialne !!!. Masz świetny wzrok. Niebawem do obejrzenia wszystko z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Świetne, choć się zastanawiam, czy poziom wody w studzience nie jest za wysoki - wtedy to raczej sucho było. No ale rozumiem, nawet jak to odstępstwo od realiów. Wyszło świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Jakoś to skończyłem. Lekko nie było... Zapraszam do GALERY: viewtopic.php?f=68&t=42437 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Grabia Napisano 12 Września 2021 Share Napisano 12 Września 2021 W temacie Panzer III z Września- totalne mistrzostwo świata !!!! Trochę mnie pozbawiłeś ochoty na robienie podobnego, bo może w 30% bym Ci dorównał. Pełen podziw !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi