Wojtek B. Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Skończyłem wreście ten warsztat i chce Wam przedstawić efekt końcowy. Warsztat; viewtopic.php?t=12108 Oto zdjęcia; I to tyle, chciałem podziękować wszystkim za kibicowanie jak i pomoc udzieloną podczas warsztatu, wiem, że diorama nie jest może idealnie zrobiona, zrobiłem ją tak jak na ten czas potrafie, mogę tylko obiecać, że następne będą lepsze. Ps. Ta dioramka bierze udział w głosowaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Gratulacje. Przyjemna dioramka. Dość fajnie wyszedł wóz, konie, trawa, beczki na wozie, figurki średnio ale są do przyjęcia. Najgorsze są zdjęcia - brak odpowiedniego światła i ostrości (dioramka na tym dużo traci, podmień je jeśli jeszcze można). Jeszcze raz gratuluje i powodzenia w konkursie. PS. Korzystaj z innych serwisów, byle nie z fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 No, bardzo przyjemna scenka, fajnie zrobiona, co można wiecej rzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Bardzo mi się podoba. Fakt, widać pewne niedociągnięcia, ale nadrabiasz to pomysłem. Gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 A ja bez och ach bo już w warsztacie powiedziałem że mi sie podoba Największym minusem jest... Ilu z nich ma opaski biało-czerwone ! Leśni partyzanci takiego czegoś nei nosili !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Podobno na Kresach niektórzy nosili. Wojtek, dużo niedociągnięć, choć pomysł fajny. Np. opaski są tylko na kawałku ręki, nie dookoła. A to zdjęcie, co pokazał Peter to partyzantka antykomunistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 3 Marca 2009 Autor Share Napisano 3 Marca 2009 Cieszę się że Wam się podoba pomimo, że diorama ma pewne niedociągłości, a co do opasek są ona na całej długości i no na zdjęciu tak wyszło . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 a dlaczego konie są póbłyszczące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 a dlaczego konie są póbłyszczące? Bo po każdym użyciu właściciel pucuje je na błysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Brawo za pomysł oraz przeróbkę figurek . Malowanie figurek mi się tylko trochę nie podoba. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Dopiero teraz zauważyłem, że te konie są jakieś małe, figurki trzeba podpracować. Ogólnie miałeś fajny pomysł, a podstawka jest świetna (grunt+zielenina). Gratuluję ukończenia prac nad tą prze-ciekawą scenerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Cześć Obserwowałem Twoje zmagania z tą dioramą i gratuluje ciekawego pomysłu. Jest w porządku, choć mam małe zastrzeżenia do bandaży/białego umaszczenia w okolicach kopyt. Z rzadka bywa, aby koń utrzymał taką biel nawet po takiej "przebieżce". Powodzenia przy następnych modelach/dioramach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Ciekawy pomysł, dobre wykonanie. gratuluję ukończenia pracy z dioramką. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi