Godzio Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 (edytowane) Italeri 1:35 Edytowane 5 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Scenka fajna, aczkolwiek jeżeli chodzi o sam model motocykla to wydaje mi się, że MB wykonało odrobinę lepszy niż italierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Dzięki, może ale to był prezent więc nie miałem wyboru. Z MB jescze nic nie sklejałem, a ten z italki ma ramę nie spasowaną. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Dzięki, może ale to był prezent więc nie miałem wyboru Rozumiem, gratuluję nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 sam model motocykla to wydaje mi się, że MB wykonało odrobinę lepszy niż italierka A Lion Roar jest lepszy od MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 A Lion Roar jest lepszy od MB. Prawdopodobnie tak i to o wiele choć przyznam, że nie widziałem jeszcze tego modelu z tej firmy, widziałem tylko flaka i nebelwerfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 A Lion Roar jest lepszy od MB. Prawdopodobnie tak i to o wiele choć przyznam, że nie widziałem jeszcze tego modelu z tej firmy, widziałem tylko flaka i nebelwerfera Proszę: http://www.modelingmadness.com/scotts/misc/military/previews/lionroar/l3510.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 O dzięki, super się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Mi w tym modelu nei pasuje panterka gościa co stoi. Do tego nie pomalowałeś pasków od hełmów, mogłeś je przynajmniej spiłować. No i jeszcze MP-40, jest tam bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Mi w tym modelu nei pasuje panterka gościa co stoi. Do tego nie pomalowałeś pasków od hełmów, mogłeś je przynajmniej spiłować. No i jeszcze MP-40, jest tam bez sensu. No daj spokój, to junior. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 3 Marca 2009 Autor Share Napisano 3 Marca 2009 Panterka zgodnie z instrukcją - do czegoś trzeba się odnieść, paski przy hełmach już domalowałem, jak na początek ja jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Seb no spoko, ale powiedzieć mogę, raczej sie nie załamie skoro ostatnio dostał dyplom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 jak na początek ja jestem zadowolony. I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Kamulaż tego stojącego to takie sci-fi trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 Panterka zgodnie z instrukcją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jeden z moich pierwszych piechurów tego typu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Proponuję spojrzeć w dokumentację,zdarza się że instrukcje są po prostu błędne.A w tym przypadku ma to raczej miejsce.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 super model widziałem go na żywo na modelarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Italeri 1:35 Ja widzę tylko tyle :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Rzeczywiście niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 chodze z godziem na modelarnie i wiem że robi dobrze modele i pan kazik nam pomaga jak sie nie znacie to nie komentujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 kacpi1234 wróć do szkoły i naucz się używać języka, a co do znacie nie znacie no to model nie jest tak dobry jak mogłoby wynikać z Twojego posta, zauważyliśmy błędy i Godzio powinien teraz wziąć je sobie do serca i ich nie powielać A to czy się znamy czy nie na szczęście nie zależy od Ciebie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 kacpi1234 na razie to ja widzę fotografie modelu pt "zdjęcie niedostępne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Konstruktywna krytyka powinna zachęcać do zawsze lepszej pracy. Samo sklejenie modelu i pomalowanie to nie wszystko. Dopracowanie szczegółów .wykończenie,wyeksponowanie,też ma znaczenie.Wierność repliki nie polega na skopiowaniu obrazka z tylnej części pudełka co często nie ma odzwierciedlenia w oryginale. Dlatego szuka się dokumentacji. A krytyka zawsze była napędem motywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Italeri 1:35 A ja widzę doskonale Zobacz w relacji z Bytomia, Nexus obfotografował tą winietke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi