Artur Wałachowski Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 (edytowane) Flakpanzer 38-Tristar 1/35-malowanie Normandia 1944-model dobrej jakości,bardzo szczegółowy,posłużył jako składnik dioramki,kórą można zobaczyć w odpowiednim dziale. Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Super model!!! Jest co podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Super to mało powiedziane ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 No kolejny dobry model w Twoim wykonaniu. Bardzo podoba mi się wash, ogólnie całość jest ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Pojazd to jedna z większych pokrak jakie Niemcy wymyślili, ale wykonanie jak zwykle klasa. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Twoje prace to już w standardzie są niesamowite. Te figurki wymiatają. Pojazd wykonany profesjonalnie a całość daje piękny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariuszz Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Pierwsza liga ! Super model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Mam pytanko czy działko sie obraca? A model jest pierwsza klasa jest co podziwiac jadne maloanko i wgl... Pozdrowiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 5 Marca 2009 Autor Share Napisano 5 Marca 2009 Mam pytanko czy działko sie obraca Ależ jak najbardziej tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Dzięki... Jeszcze raz napiszę że model świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Wszystkie twoje modele podobają mi się ten również Dodatki w postaci blaszek ma czy potrzebne są extra ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Dziekuję za opinię Dodatki w postaci blaszek ma czy potrzebne są extra ? W zestawie jest mała blaszka,oczywiście można pokusić się o dokupienie pełnego zestawu blach,ale nawet bez tego jest to bardzo dobry ,szczegółowy model,ja swój zrobiłem tylko z tego co zaproponował producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 o mato,przemiszcz,przepiekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Piękny wielkie brawa i którego nie wypiliśmy w Bytomiu , bo nasz wspólny kolega zachorował i nie dojechał ,bo byśmy się poznali osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 9 Marca 2009 Autor Share Napisano 9 Marca 2009 Piękny wielkie brawa i którego nie wypiliśmy w Bytomiu , bo nasz wspólny kolega zachorował i nie dojechał ,bo byśmy się poznali osobiście Dzięki wielkie,za to możemy to wszystko nadrobić przy okazji Biesiady Modelarskiej w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi