star200 Napisano 17 Listopada 2006 Autor Share Napisano 17 Listopada 2006 STAR 200 Brawo, bardzo ładna rejestracja. Tylko mam pytanie czy we właściwym miejscu, na zdjęciu Andrzeja i Twoim jest troche inaczej Mam wrażenie że lusterka są troche za nisko zamontowane na pałąkach. Pozdr Marcus powiem tak zrobiłem wg instrukcji i żeczywiście są za nisko ale już trudno jeszcze porobie fotki to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 20 Listopada 2006 Autor Share Napisano 20 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerr Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 Tylko mam pytanie czy we właściwym miejscu, na zdjęciu Andrzeja i Twoim jest troche inaczej Pozdr Marcus Z tego,co sie orintuje,to w 95-kach mocowanie na rejestracje jest na przednim zderzaku,tam gdzie jest miejsce do podłaczenia sztywnego holu. Sa tam specjalne uchwyty,w ktore wsuwa sie rejestracje,a w razie czego jest ona wysuwana. Jednak w Polsce,z wiadomych powodow tablica musi byc w miejscu,gdzie moze byc przymocowana na stałe i stad wlasnie pomysl montowania jej w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 wieszco rejestracje zrobiłem wg 95XF bo tak mi się bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi