Bubek Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Witam Obserwuję to forum od jakiegoś czasu i dzisiaj postanowiłem pokazać swoje modele. W tym temacie Mercedes Actros z naczepą chłodnią Schmitz. Można powiedzieć że model jest seryjny, od siebie dodałem oświetlenie, skróciłem piasty i podziurkowałem felgi w naczepie. Zapraszam do oglądania zdjęć i komentowania. Ogólny zarys modelu Zestaw pod osłoną nocy Foty silnika Mietek na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Modeł czysto wykonany Mi tylko nie pasują SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 super model pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Bardzo fajny model. Mnie rażą tylko te kalki na chłodni Ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Ogólnie model wykonany bardzo poprawnie jednak moim skromnym zdaniem lepiej by wyglądało jak by Mercedes był biały i nie miał tych ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Proponuję dodać spojlery model zyska na uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 A wiec tak: Ogólnie to w modelu będzie trochę zmian dodatkowe oświetlenie w naczepie, nowe ss, spojlery już są tylko czekają na malowanie. Jednak wszystko musi zaczekać bo narazie to uczę się do matury i egzaminu zawodowego. Mnie rażą tylko te kalki na chłodni a mnie właśnie o te kalki chodziło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Bubek napisał: Jednak wszystko musi zaczekać bo narazie to uczę się do matury i egzaminu zawodowego. Jaki profil technikum jeśli wolno spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Technikum geodezyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Ja jestem po mechanicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Fajny zestawik , oświetlenie pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eagle250 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Zestwa bardzo fajny, masz może gdzieś relacje z budowy. Możesz mi powiedzieć z czego zaśilane masz oświetlenie, bo ja u siebie mam pod baterie 9v ale szybko się wyczerpuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 2 Lipca 2009 Autor Share Napisano 2 Lipca 2009 Witam! Niestety nie posiadam relacji z budowy, ciągnik zasilany jest baterią 9 woltową, a naczepa baterią 4,5 woltową. pozdrawiam BubeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Kolego Bubek nie wiem czy odwiedzasz jeszcze ten temat ale może podasz jakie diody użyłeś(szczególnie jakie obrysówki)???bo mam problem z doborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam! Dziś Actrosik otrzymał komplet spojlerów, poprawione SS i kalki na bocznych ścianach, zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii foto i info dla użytkownika xsara2008 do obrysówek użyłem tych prostokątnych żółtych, z tyłu w koniu są okrągłe czerwone o śr. 3mm, a z przodu białe (nie ma ich na zdjęciu) okrągłe o śr. 3mm. Jak byś miał jeszcze jakieś pytania to wal śmiało pozdrawiam BubeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 No i Merc prezentuje się konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazmirz_pawlak Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Spojlery mają całkiem inny odcień i teraz kabina wygląda jakby była wypłowiała ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi