Ł.Sosnowski Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Witam Dziś rano "tepetek" dostał kolorki. Użyłem farb humbrola 83 i 150, oraz Vallejo Air numer nieznany (zdarła mi się etykieta). Nie zastanawiałem się zbytko nad kolorami, bo model i tak będzie dość brudny. Jeszcze dziś nałożę sido. jutro pójdzie na to kalka. We wtorek planowany jest wash . Pozdrawiam. Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Na temat kolorów się nie wypowiem, bo specem nie jestem, ale razi mnie ta szczelina w wieży widoczna na 3-cim zdjęciu od góry. Tak już zostanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Wygląda bojowo ! Trochę szpecą niedokładnie sklejone wieże ckm, zwłaszcza lewa (patrząc od przodu), nie wyciąłeś szczelin obserwacyjnych, nie ma masztu dla szperacza (reflektor koło włazu kierowcy). Rury na których mocowane są żółwie z wózkami powinny być puste w środku, spójrz na zdjęcia w sieci. Guma na wózkach nie była malowana, powinny być czarne. Wszystko możesz jeszcze spokojnie poprawić. Pozdrawiam i trzymam kciuki ! Jędrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Dzięki za pokazanie błędów. To dopiero pierwsze malowanie, więc można jeszcze wiele poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 kammo wyszlo bardzo fajnie,kolory pasuja wedlug mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Dla mnie za jasny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi