Timi Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 Praca nad Ta154 leci na modelarni, a w domku... Tak wyglądało wg producenta: Tak widzieli to chłopaki od Eduarda: Tak zrobił to producent: A mi wyszło tak: Jak wygląda lepiej?? kiedy części są w "kółkach" czy bardziej tradycyjna prezentacja?? to jeszcze nie koniec kabiny ale o tym później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 No, w koncu jakas trzepaczka do jajek w budowie... Dajesz, dajesz, nie przestajesz. Wiesz co, lepiej jednak wyglada normalne zdjecie, be kombinacji z "podswietlaniem" elementu. Chyba domyslam sie Twoich intencji, ale nie wiem, czy jest sens tak kombinowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 29 Października 2006 Autor Share Napisano 29 Października 2006 Część 2 widze że wszystkich interesują śmigłowce.. tyle komentarzy Mały postęp prac bo i czasu mało, ale jakoś daje rade. Kabinę wystarczy złożyć do kupy i można kłaść Surfacera. Silnik czeka na kilka kabelków i rurek. Aktualnie grzebie przy wirniku, z modelu został tylko "kijek" Podkład nałożę jak skończę te 3 rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 29 Października 2006 Share Napisano 29 Października 2006 Bedzie M.A.S.H ???? Powiedz mi proszę gdzie kupiłeś taka metalową linijkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Października 2006 Share Napisano 29 Października 2006 Powiedz mi proszę gdzie kupiłeś taka metalową linijkę???? Linijka jest aluminiowa, była w zestawie z matą do cięcia. Swój taki zestaw kupiłem w Rossmanie za 11 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 29 Października 2006 Autor Share Napisano 29 Października 2006 Dokładnie linijka jest albuminowa w zestawie z matą i skalpelem Malowanie będzie U.S. Army, chociarz trochę korci mnie włoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 30 Października 2006 Share Napisano 30 Października 2006 Nosz kurna a ja nie mogę nigdzie takiej zanabyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 30 Października 2006 Autor Share Napisano 30 Października 2006 Można też na allegro kupić, tylko zdecydowanie drożej. Ja dałem coś koło 20 zł za zestaw: mata, skalpel i linijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 30 Października 2006 Share Napisano 30 Października 2006 Na forach modlearskich mało jest śmigłowców !!Sam mam Ec-135(rzodłubanego) i kiedys pomęczę Monogramowskiego Hueya(maskra) Bardzo ładnie ci to wychodzi czekam na dalsze relacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Października 2006 Share Napisano 30 Października 2006 Kto wydal 135-ke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 30 Października 2006 Autor Share Napisano 30 Października 2006 Kto wydal 135-ke Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Października 2006 Share Napisano 30 Października 2006 No tak A nie wiecie moze czy ktos wydal juz 120-ke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 30 Października 2006 Share Napisano 30 Października 2006 Erm... Jaka 120-tke, jaka 135-ke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAL@mander Napisano 31 Października 2006 Share Napisano 31 Października 2006 Cześć. Jeśli macie chęć pooglądać trochę wiatraków to już jutro zacznę focić swoje . I w miarę możliwości ---- jak się dadzą wyjąć-- mogę trochę zdjęć porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reiden Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Nosz kurna a ja nie mogę nigdzie takiej zanabyc. http://allegro.pl/item138284089_mata_do_ciecia_dodatki_zestaw_nr_2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 14 Listopada 2006 Autor Share Napisano 14 Listopada 2006 Pomału do przodu, jak tak dalej pójdzie to w piątek podkład Zbiorniki Obudowa kabiny czy jakoś tak: Pierdoły: Było tak: jest tak: Mimo że modelowi Italeri daleko do doskonałości to lepi mi sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 Praktycznie koniec, wszystkie podzespoły są wykonane, pomalowane błyszczącym, czekają tylko na washa i żeby wszystko złożyć do kupy, na Bytom chyba się wyrobie Na zdjęciu wszystko złożone jest na sucho oraz nie ma wszystkich części, brakuje kilku pierdół w silniku, karabinów, części kratownicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 27 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2007 Na chwile obecna wygląda tak: Mam nadziej że w przyszły weekend fotki bedą już w galerii, tylko dużo lepsze niż te, bo te robiłem na szybko przed wyjściem z modelarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 No, no Timi Tez go robilem i po ukonczeniu okazalo sie, ze to jedyny model z calej kolekcji, ktory podoba sie mojej Zonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 Mała rzecz,a cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 4 Lutego 2007 Autor Share Napisano 4 Lutego 2007 This the end viewtopic.php?p=27739#27739 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi