Polak92 Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2009 No bez mojej 'pomocy' by nie poległ. Przesadziłem z pigmentami chciałem zmyc i z tym też przesadziłem no i tak się stało ze modelik nie będzie ukończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 A nie można zmyć całej farby i malowanie zacząć od nowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Jakich pigmentów użyłeś i czym utrwalałeś? Może dasz jakieś zdjęcia, jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 16 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2009 A nie można zmyć całej farby i malowanie zacząć od nowa ? Jasne zawsze można, tylko takie zmywanie nie działa dobrze na model i niektóre części trzeba odbudować itp. a na to jak narazie w przypadku tego modelu nie mam ochoty. Jakich pigmentów użyłeś i czym utrwalałeś? Używałem pigmentów Talena utrwalałem rocienczalnikiem do emali Wamodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 16 Sierpnia 2009 Share Napisano 16 Sierpnia 2009 Nie poddawaj się bo nigdy nić nie skończysz i zawsze znajdziesz sobie wymówkę. Daj foty jak to wygląda to coś się poradzi bo narazie można odnieść wrażenie że mały błąd i model do kosza a nie oto chodzi. Pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi