Polak92 Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Napisano 14 Sierpnia 2009 No bez mojej 'pomocy' by nie poległ. Przesadziłem z pigmentami chciałem zmyc i z tym też przesadziłem no i tak się stało ze modelik nie będzie ukończony. Cytuj
Rujewit Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 A nie można zmyć całej farby i malowanie zacząć od nowa ? Cytuj
tomek14147 Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 Jakich pigmentów użyłeś i czym utrwalałeś? Może dasz jakieś zdjęcia, jak to wygląda? Cytuj
Polak92 Napisano 16 Sierpnia 2009 Autor Napisano 16 Sierpnia 2009 A nie można zmyć całej farby i malowanie zacząć od nowa ? Jasne zawsze można, tylko takie zmywanie nie działa dobrze na model i niektóre części trzeba odbudować itp. a na to jak narazie w przypadku tego modelu nie mam ochoty. Jakich pigmentów użyłeś i czym utrwalałeś? Używałem pigmentów Talena utrwalałem rocienczalnikiem do emali Wamodu. Cytuj
OLO Napisano 16 Sierpnia 2009 Napisano 16 Sierpnia 2009 Nie poddawaj się bo nigdy nić nie skończysz i zawsze znajdziesz sobie wymówkę. Daj foty jak to wygląda to coś się poradzi bo narazie można odnieść wrażenie że mały błąd i model do kosza a nie oto chodzi. Pozdrawiam OLO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi