jagdpanzer Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Cześć jestem nowy na tym forum. Model który prezentuje to Panther G Dragona, sklejało się go bez żadnych problemów. Jest to mój 4 model i pierwszy dragon testowałem na nim ślady eksplatacji wykonywałem je suchymi pastelami oraz farbą olejną. Nie zbyt dobrze wyszły mi zarysowania. Zapraszam do komentowania chyba nie jest aż tak źle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 ciach Ci wyszły bandaże na kołach, że się tak wyrażę Ogólnie mi się nie podoba to, że nie masz tych dodatkowych "osłonek" na błotnikach A tak to tylko pozazdrościć ;] Mimo wszystko, wyrażaj się inaczej. Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Nie wiem czy dobrze i się wydaje, najwyżej eksperci mnie poprawią ale czy wersja G produkowana w 44' nie miała stalowych kół jezdnych? Ogólnie modeli mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Nie wiem czy dobrze i się wydaje, najwyżej eksperci mnie poprawią ale czy wersja G produkowana w 44' nie miała stalowych kół jezdnych? Ogólnie modeli mi się podoba Tylko krótka seria wozów miała stalowe koła. Ciemne i kiepskie fotki trochę... Większe, jaśniejsze i w poprawnych kolorach by się przydały, żeby coś konstruktywnie powiedzieć. Tak na szybko, to kalka się srebrzy na wieży, dziwne malowanie trzonków narzędzi (nożyce miały rączki ebonitowe nie drewniane), chyba ciut za bardzo skancerowane bandaże... Ale ładne kolorki bazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Tylko krótka seria wozów miała stalowe koła. No właśnie, coś tak mi świtało w głowie, dzięki Piotrek za przypomnienie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 sam model calkiem fajny,idziesz w dobrym kierunku,tylko fotki kiepawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Ta wersja nie była produkowana w 44 tylko w 45 r pod koniec marzec-kwiecień, bodajże tylko 20 kilka szt z ostatnim kołem stalowym. Czołg z 11 dywizji panzernej, teren Bawarii marzec-kwiecień 1945 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagdpanzer Napisano 13 Marca 2009 Autor Share Napisano 13 Marca 2009 Model był poligonem na którym testowałem zabrudzenia. Robiłem to poraz pierwszy więc wygląda jak wygląda . co do malowania to źle pomalowałem kadłub kolory powinny być na odwrót . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Ta wersja nie była produkowana w 44 tylko w 45 r pod koniec marzec-kwiecień, bodajże tylko 20 kilka szt z ostatnim kołem stalowym. Czołg z 11 dywizji panzernej, teren Bawarii marzec-kwiecień 1945 r. Zgadza się, lecz koledze Szlachcikowi1 nie chodziło o tą wersję ale o Panther G na w pełni stalowych kołach a tamta faktycznie była produkowana w 1944 - zum Beispiel -> Panther G, o numerze 221 z La Gleize. jagdpanzer -> Model generalnie całkiem miły dla oka, owszem jest troszkę rzeczy które rażą, ale to szczegóły - jak chcesz to wymienię Ci je na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Ta wersja nie była produkowana w 44 tylko w 45 r pod koniec marzec-kwiecień, bodajże tylko 20 kilka szt z ostatnim kołem stalowym. Czołg z 11 dywizji panzernej, teren Bawarii marzec-kwiecień 1945 r. Zgadza się, lecz koledze Szlachcikowi1 nie chodziło o tą wersję ale o Panther G na w pełni stalowych kołach a tamta faktycznie była produkowana w 1944 - zum Beispiel -> Panther G, o numerze 221 z La Gleize. Tak, dokładnie o to mi chodziło, dzięki Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi