bathonuk Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 (edytowane) Witam wszystkich na forum:D Przedstawiam wam moj drugi czolg. Budowalo mi sie go bardzo przyjemnie. W koncu sie odwazylem sprobowac zrobic washa i inne rzeczy, uzylem pastel itp. Jestem bardzo zadowolony z tego modelu. Zdjecia daja wiele do zyczenia, ale postaram sie o lepsze. Ogolnie to czekam na duzo komentarzy i rad. Sorry za brak polskich znakow, ale mam angielskiego kompa i jeszcze mi sie niechcialo zmieniac ustawien. Pozdrawiam http://picasaweb.google.com/bathonuk/AcademyM1A1Abrams# Edytowane 17 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Jak dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Wygląda bardzo dobrze tylko zmień tytuł, poprawna nazwa to m1a1 a nie m1-a1:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Brak powierzchni antypoślizgowej, no i Academy - to główne wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Wygląda naprawdę nieźle. Ładnie pomalowany i przykurzony. Wad nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Brak powierzchni antypoślizgowej, no i Academy - to główne wady. a co to powierzchnia antyposlizgowa?? Co zlego jest w academy?? Jest to moj 3 model tej firmy i skleja mi sie dobrze. Jakie sa wedlug was najlepsze firmy?? Dzieki za oceny. Pozdrawiam P.S. Czekam na wiecej uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Powierzchnia taka chropowata, coby się po gołym metalu nei ślizgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Co zlego jest w academy?? M1A1 z Academy to najgorszy model tego pojazdu na rynku, pomijając już brak powierzchni antypoślizgowej (banalnej w dorobieniu), która obecna jest na każdym abramsie, model ten ma sporo baboli. Zwymiarowanie, w szczególności wieży po prostu leży. Zdetalizowanie modelu jest bardzo ubogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 a co to powierzchnia antyposlizgowa?? Co zlego jest w academy?? Jest to moj 3 model tej firmy i skleja mi sie dobrze. Jakie sa wedlug was najlepsze firmy?? Dzieki za oceny. Pozdrawiam P.S. Czekam na wiecej uwag. Powierzchnia antyposlizgowa to ta chropowata powloka na czolgu: http://i36.tinypic.com/j5xpfm.jpg W zaleznosci jakim jestes modelarzem, jezeli stawiasz na 100% odwzorowanie to faktycznie Academy sie nie popisala, jezeli to tylko zabawa, hobby i kleisz dla przyjemnosci to czemu by nie. Moja wspomnienia z Academy sa lepsze niz Dragona (chociaz chyba skleilem akurat jeszcze stara i nie poprawiana wersje), jedyne co to plastik byl cholernie ciezki w obrobce(academy). Trumpek byl dobrze spasowany i mial mozliwosc zrobienia zawieszenia w roznych pozycjach(jako jedyny zdaje sie na rynku) dzieki odlanym osobno wachaczom, a nie jak w innych w calosci z wanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tucias Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Ogólne wrażenie na 5+. Jeśli liczyć, że to Twój drugi model i po raz pierwszy użyte wymienione techniki, to jest naprawdę super. Czekam na więcej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi