artoor_k Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Do tego samolotu/bombowca chyba trudno znaleźć zdjęcia bo przeszukałem gógle i nic nie znalazłem oprócz zdjęć tablicy przyrządów może dlatego że szukałeś MEMPHIS BELLE ,poszukaj samej B-17F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczekan Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Szukałem bardziej pod hasłem Boeing B-17 Flying Fortress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Tak na dzień dobry... http://images.google.pl/images?q=B-17%20interior&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wi pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Mały update. Niby nic, ale uwierzcie przy kalkach trochę się namęczyłem przez ostatni tydzień, została mi jeszcze tylko wieżyczka dolnego strzelca Może za jakieś pół roku go skończę Kalki oczywiście się błyszczały, to pomalowałem je glossem i lepiej wyglądają ;] Jeszcze okopcenia na skrzydłach, kalki na wieżyczce, lakier matt, poprzyklejać karabinki, koła, śmigła i anteny, pomalować w kilku miejscach owiewki i chyba finish! Pzdr. Igi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 a tu odnośnie malowań Fortecy...spotkana na Hinckley Model Show w zeszłą niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi