Andrzej Godlewski Napisano 23 Marca 2009 Autor Share Napisano 23 Marca 2009 Dziękuję i nie omieszkam skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Dioramka bardzo tatrzańska, Karłowicz, Sabała i Zaruski wręcz są w powietrzu odczuwalni Bardzo mię się podoba, a najbardziej paprotka, tyle że nie wiem, czy prawidłowa Strasznie fajna , "kompaktowa " kompozycja... OK. Żeby to zrobić porządnie musiałbym zacząć od małego wykładu z geologii dot. typów skał. TankRedzie, czy myśmy w zeszłym roku przy okazji wystawy na Paderewie się w pewnym przybytku na Katowickiej w Bytomiu nie poznali? Bo coś mi się zdaje, że już część wykładu jakbym słyszał Andrzeju- przepraszam , że tak zaśmiecam, fajna bardzo praca. Chociaż zaraz biolodzy powiedza, że flora nie halo, tak czy siak - jest fajosko! A co w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 TankRedzie, czy myśmy w zeszłym roku przy okazji wystawy na Paderewie się w pewnym przybytku na Katowickiej w Bytomiu nie poznali? Bo coś mi się zdaje, że już część wykładu jakbym słyszał No masz ci! A z kim to niby żeś w pubie piwo żłopał w piatek przed wystawą?! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Tak ci biedny Lord przypuszczał, alem ci ja niebożątko twojego nicka zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 Nie ma sprawy, ciesze się że przypatkowo kolega poznał kolege, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 A jak wywalasz korniki? A sio, a sio mi stąd !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi