Robert822 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 (edytowane) Kilka slow o mnie Zobaczylem Bismarcka w gazecie i postanowilem go zbudowac nie majac pojecia o modelarstwie. Kiedys w szkole podstawowej sklejalem cos z papieru ale nie nazwal bym tego modelarstwem. Chcialbym pokzac Wam jak mi wychodzi ta robota i prosic o jakies rady, wskazowki a wiec komentarze mile widziane. Bismarck w skali 1:200 Edytowane 24 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Bardzo fajny model Taki niewidzialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 (edytowane) Edytowane 24 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 (edytowane) Edytowane 24 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 jaka to skala że tak zapytam, bo wielkie "to to"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 jaka to skala że tak zapytam, bo wielkie "to to"?? Bismarck w skali 1:200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 taaa siedzenie z dzieckiem w domu osłabia czytam wątki tak aby nie stracić z oczu młodego... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 (edytowane) witam i dzieki ze ktos wogule napisal cokolwiek .... apropo pytania o skale bylo ono jak najbardziej trafne gdyz o godz 14:59 nie bylo tam podane jeszcze skali uzupelnilem to widzac dopiero pytanie.wiec nie martw sie marcinfire nie jestes az tak oslabiony. Edytowane 10 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 hmmm, tym razem B. wydanie drzewne.... życze cierpliwośi przy szlifowaniu poszycia ładne kilka godzin by to wyciągnąć dobrze niemniej życzę powodzenia z pięknym okrętem i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 witam i dzieki ze ktos wogule napisal cokolwiek ....aporopo pytania o skale bylo ono jak najbardziej trafne gdyz o godz 14:59 nie bylo tam podane jeszcze skali uzupelnilem to widzac dopiero pytanie.wiec nie martw sie marcinfire nie jestes az tak oslabiony. ooo kamień spadł mi z serca... powodzenia życzę w tej budowie kolosa, duuużo cierpliwości, samozaparcia, pracy, pracy i jeszcze raz pracy... ale dasz radę, a efekt będzie ciekawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 27 Marca 2009 Autor Share Napisano 27 Marca 2009 Kilka nowych fotek A teraz po koleji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie wygladalo to zbyt ladnie wiec wracamy do szpachli i papieru sciernego A teraz troche "drobnicy" katapulta do samolotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 troche dodane w balaganiarski sposob ale to ostatnie fotki jakie mam a zakonczylem budowe na nr 93 Obie katapulty Obrotowe skrzydla pomostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 mimo, że drewno to nie mój materiał, z całych sił Ci kibicuję ... bardzo podobają mi się Twoje boje, z tak dużą ilością elementów ... POWODZENIA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam Wallace Co prawda jest kilka elementow ale ich skladanie jak narazie nie sprawilo mi wiele trudnosci ,jest to wielka zasluga instrukcji budowy. Jak na 93 numery czyli jakies 2/3 budowy wystapil tylko jeden blad w instrukcji budowy. Oczywiscie problemy sa jak zawsze ale wynikajace z mojego niedoswiadczenia w tym temacie i niedokladnosci. Jak pisalem jest to moj pierwszy model i fachowiec ktory buduje takie modele powie ze to co robie to moze nawet nie mozna nazwac modelarstwem no ale od czegos trzeba zaczac. Dzieki za i stawiam tobie to prost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Civic_PL Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Czesc Robert tu Bartek widze ze jedziesz kiedy zaczynasz znowu swoja budowe ? POZDRO zapraszam na moj topic http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=22319 POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi