awiatik Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Witam Poniżej pragnę przedstawić kilka zdjęć gotowego Fokkera E-III. Link do warsztatu:http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=11020 Jak na model sklejony po kilku letniej przerwie w budowie plastyków- uważam że wyszedł całkiem : znośnie. Całość postanowiłem umieścić na małej podstawce - w rodzaju małej scenki- w trakcie przeglądu. awiatik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Hej! Wygląda znośnie i niegłupio Nie wiem tylko czy te samoloty mogły być tak mocno wyeksploatowane bo...się nie znam Ogólnie model robi pozytywne wrażenie. Fajne naciągi, a i podstawka sporo daje Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Witam! To jak na razie najlepszy model Fokkera EIII jaki w tej skali widziałem. Bardzo fajnie wykonany i tyle Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Modelik bardzo mi się podoba. Przypomina mi czasy, kiedy jako mały dzieciak zagrywałem się w Red Barona (czy może coś innego) a EIII był moją weapon of choice. Gratuluję udanego modelu. Podstaweczka dobrze się komponuje. Jednak co mi się nie podoba, to fotki. No po prostu nieostre! Model słabo oświetlony i widać, że nie widać tego, co miało być widać No i ten cień na górze prawie każdego zdjęcia... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Witam Ostach Co do fotek: póki co lepsze nie będą - ale cały czas staram się robić coraz lepsze. Ipkinss przejżałem troszkę fotek- i z całą stanowczością mogły podobnie wyglądać. Na zdjęciach modelu to wygląda tak dość ciemne - na modelu jest to odrobinę stonowane. A do wszystkich:dzięki za miłe słowa . awiatik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 No i przecudnej urody modelik - gratulacje Cieniowanie płata i kadłuba - pierwsza liga . Nie podoba mi się tylko śmigło - takie trochę mało drewniane ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Model świetnie się prezentuje na tej pdstawce. Ogónie . Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Model wygląda bardzo dobrze, a z podstawką super się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi