awiatik Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Witam Poniżej pragnę przedstawić kilka zdjęć gotowego Fokkera E-III. Link do warsztatu:http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=11020 Jak na model sklejony po kilku letniej przerwie w budowie plastyków- uważam że wyszedł całkiem : znośnie. Całość postanowiłem umieścić na małej podstawce - w rodzaju małej scenki- w trakcie przeglądu. awiatik Cytuj
Ipkinss Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Hej! Wygląda znośnie i niegłupio Nie wiem tylko czy te samoloty mogły być tak mocno wyeksploatowane bo...się nie znam Ogólnie model robi pozytywne wrażenie. Fajne naciągi, a i podstawka sporo daje Pozdrawiam Ipkinss Cytuj
sianko Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Witam! To jak na razie najlepszy model Fokkera EIII jaki w tej skali widziałem. Bardzo fajnie wykonany i tyle Pozdrawiam! Cytuj
Ostach Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Modelik bardzo mi się podoba. Przypomina mi czasy, kiedy jako mały dzieciak zagrywałem się w Red Barona (czy może coś innego) a EIII był moją weapon of choice. Gratuluję udanego modelu. Podstaweczka dobrze się komponuje. Jednak co mi się nie podoba, to fotki. No po prostu nieostre! Model słabo oświetlony i widać, że nie widać tego, co miało być widać No i ten cień na górze prawie każdego zdjęcia... pozdrawiam Cytuj
awiatik Napisano 31 Marca 2009 Autor Napisano 31 Marca 2009 Witam Ostach Co do fotek: póki co lepsze nie będą - ale cały czas staram się robić coraz lepsze. Ipkinss przejżałem troszkę fotek- i z całą stanowczością mogły podobnie wyglądać. Na zdjęciach modelu to wygląda tak dość ciemne - na modelu jest to odrobinę stonowane. A do wszystkich:dzięki za miłe słowa . awiatik Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 No i przecudnej urody modelik - gratulacje Cieniowanie płata i kadłuba - pierwsza liga . Nie podoba mi się tylko śmigło - takie trochę mało drewniane ... PZDR Cytuj
Kasia Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Model świetnie się prezentuje na tej pdstawce. Ogónie . Gratulacje Cytuj
Kacperek315 Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Model wygląda bardzo dobrze, a z podstawką super się prezentuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi