Skocz do zawartości

Ju-188 Dragon 1/48 czyli co jest nie tak :D

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Koła są odwotnie wklejone?!

Brawo !! zastanawiam jak można taki szjs odwalić i dać to do galeri na ARC ??!!

ostanio na HS był Corasir z odwrotnie wklejonymi kołami ja w swoim tez tak zrobioem ale w pore sie połapałem!

Napisano

Pomijając koła, to zgrabna maszyna ten Ju

Napisano
Ale ty Jacku nie jesteś miłośnikiem szwabów więć można Tobie wybaczyć

Taaa... Jasneee... A niby te jego Tornado wszystkie, to co? Republika Poludniowej Afryki?

Napisano
Szwaby, czyt. samoloty nazistowskie. A ja lubie Niemcy, ale współczesne. Fascynacja swastyką jest dla mnie niezrozumiała.

Jacek ale proszę rozgranicz fascynację między samą swastyką a konstrukcjami powstającymi w owym czasie, bo te były bardzo ciekawe i jak na swój czas bardzo nowatorskie.

Pozdrawiam.

Napisano

Oczywiście, że rozgraniczam. To ze mnie to nie pociąga to nie znaczy że uwazam osoby budujące modele ze swastyką za nienormalnych. Natomiast są ludkowie którzy niczym innym się nie interesują, tylko i wyłącznie modelami ze swastyką. I to jest dla mnie niezrozumiałe.

Napisano

To ja jeszcze powiem, że w poczekalni obok trzech FW mam jeszcze He 111, Avengera, Hurricane'a i P-40 więc robię też inne niż nazistowskie. A to, że FW jest dla mnie tak jak dla Krystiana P-40 to jest insza inszość.

Pozdrawiam.

Napisano

A Szwalbiaczka nie

Napisano
Tak, ale na razie Trumpek nie robi dwumiejscowego. Ten mi sie tylko podoba.

Jacku dwumiejscowa Jaskółka ukaze sie w przyszłym roku.

A wracajac do Ju-188 to znalazlem jeszcze jedna niesciclosc i niezgodnosc.

Ciekawe czy zgadniecie co jest nie tak

• 1 month later...
Napisano
Kuba :|

Tak? Słucham?

Z przyjemnością rozwinę kwestię łopat śmigła VS 111 w zespole napędowym 9-8213 B2 dla Ju 188 A/D i pochodnych.