Skocz do zawartości

Ju-188 Dragon 1/48 czyli co jest nie tak :D

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć Jacek!

Masz rację - lepiej nie.

Przepraszam, pomyliłem się bardzo co do tego forum, dziękuję za wyjasnienie.

Z pozdrowieniami i życzeniami wszystkiego najlepszego i powodzenia!

Napisano

Model nie jest autorstwa żadnego z użytkowników Modelworka i zbytnie roztrząsanie walorów jego szczegółów uważam za zbędne. Ewentualnie, gdy ktoś chce bardzo ciągnąc ten wątek, mogę go przenieść do Galerii lub do działu Plac Zabaw.

Napisano

Miałem na myśli wady ZESTAWU Ju 188 Dragona, nie pokazanego modelu.

Tyle tytułem należnego Szanownym Forumowiczom wyjaśnienia.

Serdecznie przepraszam za zamieszanie.

pozdrowienia!

Napisano

Ty Kuba wez sie nie zachowuj jak urazona panienka... Z przeproszeniem... Strzelasz focha o byle co. Uwagi Ci zwrocic nie mozna? Jezeli chcesz pogadac o modelu Dragona jako takim, bardzo prosze, od tego tez jest to forum. Ale Jacek ma racje - nie w tym temacie. Jakis porzadek musi byc do ciezkiej cholery...

Napisano

Pan szanowny raczy żartować i z rozbawieniem o tej panience wspomina.

Ja jak panienka? Z takimi manierami?

Żaarty.

Temat Junkersa 188 jest mi o tyle bliski, że zabieram się do pocięcia jednego z posiadanych modeli i korekty jego elementów. Dragon zrobił dobry model, jednak posiada on mankamenty które wbrew pozorom łatwo poprawić. Takie coś z pewnością da radę zrobić nawet początkujący miłośnik modelarstwa.

Otwierałem ten temat "Ju-188 Dragon 1/48 czyli co jest nie tak" z domniemaniem, iż poruszony jest tu właśnie temat o którym wspomniałem. Wyliczone są mankamenty Ju 188 Dragona jako zestawu i że dowiem się więcej, niż sam zauważyłem.

Moja opinia "łopaty śmigła" i ten śmiejący się ludek to tak spontanicznie - przepraszam. No która panienka tak rechocze?

Opracowanie PORZĄDNIE tematu zajmie z pewnością bardzo dużo czasu a i sam nie wiem, czy wszystko zauważyłem.

O śmigłach jest krócej i jak znajdę chwilę to podstawię zdjęcia łopat śmigła z modelu tego oraz innych, plany oraz fotografie.

Napisano
Pan szanowny raczy żartować i z rozbawieniem o tej panience wspomina.

Ja jak panienka? Z takimi manierami?

Żaarty.

No jasne ze to byl zart. Nie bierz tego do siebie...

Napisano

ja kleje dużo dojczlandów z rzeszy a jestem anty-nazi