mirage3 Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Co jest źle na zdjęciu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Koła są odwotnie wklejone?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Października 2006 Autor Share Napisano 15 Października 2006 Koła są odwotnie wklejone?! Brawo !! zastanawiam jak można taki szjs odwalić i dać to do galeri na ARC ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Koła są odwotnie wklejone?! Brawo !! zastanawiam jak można taki szjs odwalić i dać to do galeri na ARC ??!! ostanio na HS był Corasir z odwrotnie wklejonymi kołami ja w swoim tez tak zrobioem ale w pore sie połapałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Pomijając koła, to zgrabna maszyna ten Ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Co jest źle na zdjęciu ?? A ja bym nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Października 2006 Autor Share Napisano 16 Października 2006 Co jest źle na zdjęciu ?? A ja bym nie wiedział Ale ty Jacku nie jesteś miłośnikiem szwabów więć można Tobie wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 16 Października 2006 Share Napisano 16 Października 2006 Ale ty Jacku nie jesteś miłośnikiem szwabów więć można Tobie wybaczyć Taaa... Jasneee... A niby te jego Tornado wszystkie, to co? Republika Poludniowej Afryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 Szwaby, czyt. samoloty nazistowskie. A ja lubie Niemcy, ale współczesne. Fascynacja swastyką jest dla mnie niezrozumiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 A, to przepraszam... Zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 Szwaby, czyt. samoloty nazistowskie. A ja lubie Niemcy, ale współczesne. Fascynacja swastyką jest dla mnie niezrozumiała. Jacek ale proszę rozgranicz fascynację między samą swastyką a konstrukcjami powstającymi w owym czasie, bo te były bardzo ciekawe i jak na swój czas bardzo nowatorskie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 Oczywiście, że rozgraniczam. To ze mnie to nie pociąga to nie znaczy że uwazam osoby budujące modele ze swastyką za nienormalnych. Natomiast są ludkowie którzy niczym innym się nie interesują, tylko i wyłącznie modelami ze swastyką. I to jest dla mnie niezrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 To ja jeszcze powiem, że w poczekalni obok trzech FW mam jeszcze He 111, Avengera, Hurricane'a i P-40 więc robię też inne niż nazistowskie. A to, że FW jest dla mnie tak jak dla Krystiana P-40 to jest insza inszość. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 Ja mam w planach Kometa w 1/32. Tylko czekam, az Trumpek go zrobi bo Has ma wypukłe linie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 A Szwalbiaczka nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 A Szwalbiaczka nie Tak, ale na razie Trumpek nie robi dwumiejscowego. Ten mi sie tylko podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 Tak, ale na razie Trumpek nie robi dwumiejscowego. Ten mi sie tylko podoba. Jacku dwumiejscowa Jaskółka ukaze sie w przyszłym roku. A wracajac do Ju-188 to znalazlem jeszcze jedna niesciclosc i niezgodnosc. Ciekawe czy zgadniecie co jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Października 2006 Autor Share Napisano 20 Października 2006 Łopaty śmigieł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 Nie, nie zgaduj Piotrze dalej, ale powiem Ci ze jestes dosc blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Października 2006 Share Napisano 20 Października 2006 Przypadkiem kierunek spiral na kołpakach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Łopaty śmigła! (i wiele innych detali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Listopada 2006 Autor Share Napisano 27 Listopada 2006 Łopaty śmigła! (i wiele innych detali) No tak, miałem rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Kuba :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Kuba :| Tak? Słucham? Z przyjemnością rozwinę kwestię łopat śmigła VS 111 w zespole napędowym 9-8213 B2 dla Ju 188 A/D i pochodnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Kuba :| Tak? Słucham? Z przyjemnością rozwinę kwestię łopat śmigła VS 111 w zespole napędowym 9-8213 B2 dla Ju 188 A/D i pochodnych. Może jednak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi