Kuba Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Cześć Jacek! Masz rację - lepiej nie. Przepraszam, pomyliłem się bardzo co do tego forum, dziękuję za wyjasnienie. Z pozdrowieniami i życzeniami wszystkiego najlepszego i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Model nie jest autorstwa żadnego z użytkowników Modelworka i zbytnie roztrząsanie walorów jego szczegółów uważam za zbędne. Ewentualnie, gdy ktoś chce bardzo ciągnąc ten wątek, mogę go przenieść do Galerii lub do działu Plac Zabaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Miałem na myśli wady ZESTAWU Ju 188 Dragona, nie pokazanego modelu. Tyle tytułem należnego Szanownym Forumowiczom wyjaśnienia. Serdecznie przepraszam za zamieszanie. pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Więc proszę zrób recenzję owego zestawu w odpowiednim dziale forum. Nikt tego nie zabrania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Ty Kuba wez sie nie zachowuj jak urazona panienka... Z przeproszeniem... Strzelasz focha o byle co. Uwagi Ci zwrocic nie mozna? Jezeli chcesz pogadac o modelu Dragona jako takim, bardzo prosze, od tego tez jest to forum. Ale Jacek ma racje - nie w tym temacie. Jakis porzadek musi byc do ciezkiej cholery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Pan szanowny raczy żartować i z rozbawieniem o tej panience wspomina. Ja jak panienka? Z takimi manierami? Żaarty. Temat Junkersa 188 jest mi o tyle bliski, że zabieram się do pocięcia jednego z posiadanych modeli i korekty jego elementów. Dragon zrobił dobry model, jednak posiada on mankamenty które wbrew pozorom łatwo poprawić. Takie coś z pewnością da radę zrobić nawet początkujący miłośnik modelarstwa. Otwierałem ten temat "Ju-188 Dragon 1/48 czyli co jest nie tak" z domniemaniem, iż poruszony jest tu właśnie temat o którym wspomniałem. Wyliczone są mankamenty Ju 188 Dragona jako zestawu i że dowiem się więcej, niż sam zauważyłem. Moja opinia "łopaty śmigła" i ten śmiejący się ludek to tak spontanicznie - przepraszam. No która panienka tak rechocze? Opracowanie PORZĄDNIE tematu zajmie z pewnością bardzo dużo czasu a i sam nie wiem, czy wszystko zauważyłem. O śmigłach jest krócej i jak znajdę chwilę to podstawię zdjęcia łopat śmigła z modelu tego oraz innych, plany oraz fotografie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Więc zrób to opracowanie w odpowiednim dziale i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Pan szanowny raczy żartować i z rozbawieniem o tej panience wspomina.Ja jak panienka? Z takimi manierami? Żaarty. No jasne ze to byl zart. Nie bierz tego do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 ja kleje dużo dojczlandów z rzeszy a jestem anty-nazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi