Moses Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Mniodzio, tylko co to za brzydkie łączenie formy widac na jarzmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Moses widzisz tam łączenie formy, a ja szew powstały po zszyciu dwóch kawałków brezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 już idę w kącik i się nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Share Napisano 17 Listopada 2009 Heheh panowie spokojnie Ja to obłoże chusteczką namoczoną w wikolu tj, przy twardym i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 2 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2010 No i kolejne zdjęcia (nie wiem czy postep, ale do przodu :P) Następnym razem postaram sie o lepsze fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2010 po łoszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 Pobawiłem sie przy pługu, i tak początkowo naniosłem oznaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Powalczyłem przy trale, i założyłem gąsienice i koła. Poprawiłem numery i konika w godle. Niestety tylko dwie foty bo były problemy z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Dobra robota. Trały budujesz od podstaw jak widzę. Jest też zestaw skifa. Nie wiem czy nie za daleko wychodzą do przodu ale to może być tylko złudzenie. Pamiętaj jeszcze o przewodach pneumatyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 1 Marca 2010 Autor Share Napisano 1 Marca 2010 Nie wiem czy nie za daleko wychodzą do przodu ale to może być tylko złudzenie. Pamiętaj jeszcze o przewodach pneumatyki. Z tym miałem właśnie problemy. Bo jak wygladały na oko ze sa dobre, to wtedy nijak nie szło tego założyć, bo nie mieściły sie przed gąsienicami. Teraz sie mieszczą, ale wygladaja jak wygladaja. Tak pamietam, te druty maja robic za przewody do pneumatyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi