Marudek Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam w galerii. Dla tych co już zapomnieli albo jeszcze nie widzieli - wątek warsztatowy jest tu. Model nie był łatwy, ale dał mi sporo zabawy i choć nie dorównuje innym modelom w tym konkursie - myslę że i tak wiele wycisnąłem z tego babola firmy A model... Dziękuję naszym forumowym specjalistom od floty radzieckiej za pomoc. Bez Was nie udałoby mi się zbudować katapulty. Dziękuję również wszystkim Wam za doping i cenne uwagi. Życzę wszystkim satysfakcji z modeli, powodzenia w finale i wspaniałych nagród. Zapraszam do komentowania. Z pewnoscią wszelka krytyka będzie uzasadniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Tu niema czego krytykować tu trzeba podziwiać dzieło mistrza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Fajny maluch . A katapulta po prostu miodzio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Obserwowałem wątek warsztatowy i powiem krótko: to, co wycisnąłeś z tego zestawu Amodelu to mistrzostwo Wielkie brawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzięki Tomek, ale do mistrzostwa jeszcze mi daleko. jachud3 pewnie trudno byłoby wystrugać z niego lepszy efekt - ale mistrz na pewno by dał radę . Wybrałem ten model, bo napaliłem się na czerwone gwiazdy na katapulcie. To chyba najsłabszy jakosciowo model jaki dotąd sklejałem - takie wyzwanie . Marti_nez, Tobie też dziękujęza komentarz. Nawet katapulcie wiele brakuje. Gdybym znał się choć trochę na bdydzingu - to pewnie delikatnie bym ją sfatygował. Z drugiej strony to nie czołg, a marynarka na ogół dba o image - więc może przejdzie brak syfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 ...do mistrzostwa jeszcze mi daleko... Chce zobaczyć to mistrzostwo, jakie sobie wyobrażasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 tankista17 według mnie mistrzostwo byłoby, gdyby model był bardziej realistycznie wycieniowany, takie okopcenia to szczyt możliwosci mojego aero (i tak dobrze, że mi przy okopcaniu nie kichnął). No i lepsze zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Hej Marudek! Przede wszystkim gratuluję ukończenia pracy w terminie Biorąc pod uwagę "straszność" zestawu Amodel to Beriev wyszedł Ci bardzo ładnie. A za katapultę od podstaw masz duże Przyzwyczaiłeś nas już do ambitnych projektów Szkoda, że nie pokusiłeś się choćby o delikatne zapuszczenie linii podziału blach. Myślę, że model zyskałby na wyglądzie. Byłby bardziej plastyczny bo teraz jest trochę płaski... No i ja osobiście dodałbym trochę więcej rdzawych zacieków Ale to tylko takie moje gadanie Ogólnie to mamy kolejny fajowski model w galerii Trzeba będzie się długo zastanowić komu oddać głos. Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Piękna sprawa brakuje tylko okrętu Bardzo naturalnie wyglądający dwupłat ,ma swój urok.Szkoda troszkę że linie nie zapuszczone ciemnoszarą ale i tak jest bardzo fajny.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi