Pafica Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 A takiego lepię. Kiedyś trzeba spróbować czegoś nowego, a to jeden z fajnieszych samochodzików. Będzie dużym wyzwaniem przy malowaniu pędzlem-zakamarki, mnóstwo detali. Może psiknę zielony podkład, nie będę męczyć się z pędzlem, hmmmm? Modelik dość zacny, ale do dodanie też jest sporo. Ale jak temir może, to ja też chcę. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 za model, witam w klubie Bundeswehrowców A pędzlem da się malować bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam! Ale jak temir może, to ja też chcę. Powodzenia Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 za model, witam w klubie Bundeswehrowców Bundezwera fajna jest. No i jescze niektóre ruskie i brytyjce. Jankeskie-bleeeeee.... Powodzenia Dzięki, czasem trzeba jakiś model na poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Jankeskie-bleeeeee.... A mi np. bardzo się podobają te amerykańskie z maszyn współczesnych. Życzę powodzenia w budowie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Dajesz z tym "złomkiem"! Powodzenia! Będę Cię podglądał bo też mam takiego w poczekalni ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Gąski mimo żę z ogniw, których nie lubię, to się super składało powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 no to szykuje siękolejny ładny modelik... będę tu zaglądał, dawaj z tym koksem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Mało Ci jeszcze zachęt? Pokaż klasę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Fajnie wygląda ten Marder na pudełku Coraz bardziej zresztą podobają mi się pojazdy Bundeswehry. Może powoli będę zbierał małą kolekcję ich maszyn w skali 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 . Może powoli będę zbierał małą kolekcję ich maszyn w skali 1:35 Witam w klubie btw. pozwolę sobie na REKLAMĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 17 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2009 O żesz, ja tu wogóle nie zaglądałem, a wy tu się naprodukowaliście rObO-fajny marderek :] A ja powoli, powoli, ale zrobiłem układ jezdny. Zaraz podniosą się krzyki, że nie zrobiłem zwisów. Nie ma po co, górna część gąski jest zasłonięta przez ekran. Potwierdzam, gąski wspaniale się kleiły, nawet dwa ogniwka zostały :] rewelacja! Tak, wiem bandaże tylko tak przeleciałem, poprawki będą, a i tak "troszkę" kurzu przewiduję. Może nic widać nie będzie. A jak będzie to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 1. Popraw te bandaże 2. Zmień sposób wstawiania fotek bo nie da się zobaczyć powiększenia 3. Gąski ładnie sklejone. Jak to zrobiłeś bo mi za cholerę nigdy tak nie wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 To ja jeszcze poproszę o wykadrowanie fotki tak, aby całość zajmował pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Robo się pochwalił, to nie będę gorszy http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=37263&highlight=marder PS. I popraw bandaże, bo w oczy kolą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 popraw bandaże, bo w oczy kolą! Fotki, dobra, nie chciało mi się latać po photobuckecie i dawałem przez fotosika, ale mnie zmotywowaliście... rObO- To pierwsze plastkowe odcinkowe gąski, w których nie musiałem obcinać kawałka ogniwa, aby całość się zmieściła. A przy powiększeniu zobaczyłbyś, że wcale takie ładne nie są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja cię, ile to ma części...i właściwie wszystko trzeba poprawiać...ech... Na razie całość z grubsza skleiłem, poprawiłem i zrobiłem podstawkę: Tak prezentuje się oryginalny MG 3, zamieniony przeze mnie na mg 34 ze StuHa z dragona Trawka jeszcze do malowania: Niestety, brak czasu we znaki się daje...dlatego się wszystko ciągnie, jak flaki z olejem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi