zbyneck Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam w moim najnowszym projekcie,który chodził mi po głowie od kiedy moja Najmilsza kupiła sobie piling .Po cierpliwym ostrzeniu sobie zębów na opakowanie po nim...zapraszm na inboks najważniejszej części R2-D2-korpusu który dla ułatwienia pracy przemalowałem sprejem na szaro Resztę podzespołów będę prezentować w trakcie rozwoju Artu Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) Powodzonka , komandorze Zbyneck! widzę, że klub smieciarza ma się dobrze- ja żonę namówiłem na deodorant, bo miał w sobie potencjał na transportowiec SF ;D Widzę jednak problem z odwzorowaniem sensorów R2 - farba się nie złuszczy podczas wiercenia? Czy też masz płaskie soczewki do naklejania? EDIT - po obejrzeniu tego filmu nie lubię już droidów. Proszę, oddajcie tych propagandzistów EV9N9 albo w ogóle jakiemuś Huttowi ;) http://www.youtube.com/watch?v=OlpOaaM0wV0 Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Fajnie, że kolejna osoba dołączyła do projektu. Powodzenia w budowie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam w projekcie. Ciekawy jestem jak to będzie na końcu wyglądać. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Cos mi sie wydaje ze ty dla swej milej wibrator w ksztalcie R2D2 robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Cos mi sie wydaje ze ty dla swej milej wibrator w ksztalcie R2D2 robisz. Takie dziwne skojarzenia :D ciekawe skąd.... mimo że ma duże fi sci-fi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Dziwne macie skojarzenia fajnie że pojawił się kolejny skreczujący Dopicuję Ciebie do projektu (już muszę teczkę założyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Zboczuchy jesteście W sumie to jestem ciekaw jak to wyjdzie. Planujesz jakieś otwarte elementy? R2 miał jakieś tam bajery pochowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyneck Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Cos mi sie wydaje ze ty dla swej milej wibrator w ksztalcie R2D2 robisz. Nie wiem jak masz ty,ale ja nie muszę posiłkować się gadżetami aby, moja żona była zadowolona ze mnie... Wracając do tematu Planujesz jakieś otwarte elementy? R2 miał jakieś tam bajery pochowane. Raczej nie,jest to mój pierwszy model od podstaw,pojęcia nie mam na jakie trudności napotkam w czasie tworzenia Artu,może ,nie wiem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyneck Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam,co się ruszyło... Wyciąłem z cienkiej foli(takiej z teczek plastikowych)elementy które pomogą mi wytyczyć linie podziału na głowie droida,następnie podkleiłem je taśmą dwustronną Wyryte linie podziału poprawiłem cienkopisem ,no i okazało się że, linie podziału minimalnie są przesunięte względem osi Nic to...szpachla jest dobra na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi